Филмчево ми е прва лига, стрес терапија Го обожавам а и ликовите им се кој од кој посмешни. Штета што не го даваат и во понеделник и вторник... Обожавам комедии
Абе прејаки се Ajхан кога ќе му рече на Ферит „воле“ А овој Тахир ага на телефон кога ќе се јави „Аљоо“ И тој што го синхронизира ликот на Огуз (Рубенс Муратовски мислам дека е), уште посмешен го прави
може некој да ми прати линк од вечерашнава епизода, со каков било превод? но по можност само од епизодата, ако ми пратите страна нема да можам да се снајдам
Серијава е многу интересна и хумористична. Нема убицтва( што е најважно), не се "грди" глумците и сл. Убава серија е.
Јака ќе биде денешната епизода Колку ми се интересни на сцените Ергин и Оја, и двајцата во исто време на телефон, разговараат со Огуз и Еда, хехе
Оја иЕргин и двајцата во исто време на телефон прават маабет.. а Огуз кога се врна од црквата со влечки се утепав од смеење....
ima 93 epizodi po turski, kaj nas gi kratat .. nema sansi da zavrsi sega, ovie Спојлер eda i oguz ke se vencaat, dete ke imaat, potoa i damla i ferit, paa mnogu raboti ke se slucat .. ima uste mnogu
Моментално единствена серија која со кејф чекам да ја гледам. Само комедија , друго не . Ама остај викенд, па до среда да чекам . Добро е тоа што епизодите траат подолго .
Ептен глупо направија што гласот од Серпил го ставија на Еда ич не и одговара на Еда, многу е шмизларски, а на Серпил баш и одговараше на улогата.