Најубав филм според мене, иако е стар филмот. Баш онака фамилијарно филмче да се насмееш, нема убиства, нема грозни сцени, плачења, црни магии, неазјаснети семејни врски и слично. Од сите филмови само овој го гледам, штета што не даваат други вакви релаксирачки филмови. А колку ми се слатки Огуз и Еда, срцки се. А и овој Ферид, многу добар глумец, како ги прави тие фаците, ме умира од смеа.
Луѓе, рекоа на канал 5 дека и утре ќе ја има серијава после монтевидео..околу 8 ипол дали ќе може некако вечерашнава епизода да ми ја пратите затоа што вечерва не ја гледав ... за утре да се снајдам подобро... Спојлер инаку да ве прашам, како дамла и ферит се смирија? и таа епизода не ја гледав
Нешто што најмногу ме пумпа со позитивна енергија во последно време. Ама ептен ми е пријатна серијава. И Огуз и Еда ми се пријатни за гледање, за Ферид да не зборам, ко сонце у дождлив ден е , а ликот на Дамла ми е антипатичен, некако многу шефовски ми е настроена И не ми се свиѓа со црвена коса, со темна коса ми беше поубава...ама и нијансата кај и` ја нашле. У една епизода коа правеа муабет со Ферид и носеше црвена капа, капата и` беше иста боја со косата.
da,no se nadevam deka nema samo za vikend,, tuku sreda-nedela... utre koga ke ima repriza od serijava?