Да, беше малце избрзана епизодата со Џони, ама некако мило ми е што ќе го нема повеќе. Очекувам некој посекси за Макс :geek: Патем оној Кенди Енди се посладок ми станува Баш е интересен супер машки лик скроиле за серијава
Ако некој знае да ми каже да не има некоја друга страна каде што можам да ја догледам втората сезона до крај ако всушност и ги имаат доправено сериите. Стигнав до 11 епизода кога го правеа дуќанот што го купија
^ 11 епизоди има излезено до сега, следната е следната недела, на 17ти па потоа мислам дека сите серии ќе имаат паузи за празнициве (не знам која им е логиката само, па ја што ќе правам за празниците? )
Аеее глупости бе не знам што им е поентата тогаш зашто не ги прават до крај? Таман на најинтересното и прекинаа. Мачење.
И јас тоа викам кравче, што ќе праиме празнициве без серииве, и јас незнам (а имам 4 испта за спремање ) Нмв Спелл последната епизода е таа 11тата. За да не се доведуваш во конфузија, гледај си стиркно на sidereel.com не праат утка, точно кажуваат кога има епизода кога праат пауза(има и апликација за иос и андорид) и така И не е само оваа на пауза сите се, тоа е потрагично
Мене ми се симпатични и Енди и Џони. Mислам, како да не ми се симпатични..... Поготово па Џони, ми има некој Бред Пит шмек.... Значи во 5 дена ги изгледав сите епизоди излезени до сега и сега не знам што да правам со себе си.
Колку добра епизода Spoiler бизнисов малце им забега, и керол исто, ама груп хагот со фамилијата на крајот беше кјут
Зашто не кажувате дека имало нова епизода? Абре сум се згазила од смеење, посебно на последната сцена, Е.Т, Алф? Кристина Ричи? Spoiler Плус И мене ќе ми фали Енди
Spoiler Многу брзо ги разделија. Баш беше добар Енди, зошто мораше да си оди? Не е фер. Инаку да, добра беше епизодава.
Spoiler Ејјј баш ми е криво за Енди, што му текна да му даде корпа на Каролинчето А таа кутрата и на шипка му играше па дури и се шина Макс како Макс, оргинална и овој пат.Баш ме расположува серијава само не ми се чека за следна епизода, многу ми е далеку.
Супер е серијава сега ја почнав втора сезона, нешто ново ,свежо..... баш се интересни девојките ми се допагаат нивните ликови а и добро глумат
Spoiler Каде по ѓаволите отиде Кенди Енди без да се збогува со нас? Каде? Дали си нормален бре, шеќераш ниеден Енди ми беше стварно супер лик, добри реплики имаа со Макс се надевам пак негде ќе се појави у скоро. Иначе епизодава...фани ез олвејс и клипчево http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... VNh6dyV3fM
^И јас се изнасмеав на кипчето најјако. Spoiler Инаку, мене ипизодава ми беше така-така, смешна секогаш да, но ми немаше некоја голема акција. Што знам нешто бум да се случи, не само тоа туку и одозгора на се и Енди го снемува. Ми мед Хајлајт Имаше поише смешни моменти со Ерл и со Хан
КОлку се луди Spoiler Овој Хан сам си се укопува ама убаво и го плесна на Макс напочетокот не го очекував тоа од него. И Ерл го обожавам
^ Си ги потрошила сите добри слики Јас сум решена, ќе и ја испеам песната на 2 Чеинз на другарка ми за роденден И конечно Макс со муж и тоа Англичанец :geek: штета што не дадоа малце од тие сцени да видиме