1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Две шворц девојки (2 Broke Girls) [2011]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од TeddyGrey, 15 ноември 2011.

1. mala-srnicka

mala-srnicka Активен член

Се зачлени на:
    22 август 2013
    Пораки:
    27
    Допаѓања:
    24
    кај ја гледавте последната епизода ?

2. evelyn993

evelyn993 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јули 2011
    Пораки:
    488
    Допаѓања:
    314
    Што очекував од сликата што ја видов а што излезе :D Солидна беше епизодава.
    Линдзи ми е супер глумица штета што се упропасти.

3. kravce

kravce Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    3.807
    Допаѓања:
    52.965
    Серијава отиде... Се што може да ја спаси е да не се врати оној Дик до крајов на сезонава, интересен беше ама со Макс ми беа ептен лош пар.
    Последнава епизода беше прва така подобра во редот на лоши епизоди. Остануваат уште 3 до крајот, да видиме дали ќе вреди да има 4та сезона

На Hipster му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Barbica

Barbica Популарен член

Се зачлени на:
    22 јуни 2010
    Пораки:
    1.309
    Допаѓања:
    489
    Многу беше добра последнава епизода. Мене ми е мило што ги снема Дик и Французинот. Сега се вратија на старо.

5. evelyn993

evelyn993 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јули 2011
    Пораки:
    488
    Допаѓања:
    314
    Смотана епизодава :D Забегаа малку продуцентиве, дај боже да се управат, не сакам да ја укинат серијава. Би сакала во последната епизода да направат еден БУМ, да не вреште нешто неочекувано. :)

На sanja.burgundy му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.420
    Мене Дик ми ја размрда серијата ептенски, можда не го гледав како финален партнер на Макс, ама и мислам дека многу брзо го тргнаа. Сега пак ми е досадна.
    Не знам за вас ама мене Софи ми станува досадна, едино уште Макс знае да уфрли некоја(ама ретко) и Хан што ми е пресмешен.
    Дури и Ерл не го даваат толку често, а он во комбинација со Макс ми се кома.
    Епизодата со Линзи беше низок потег да дигнат гледаност според мене, ама глупав.
    Се вртат во круг и тапкаат во место, не мрднаа од оваа парична состојба одамна.
    Никако да им тргне, а мислам дека уште една сезона не би издражала да го гледам ова, само знам дека нема да ја завршат тука.
    Барем секси мажи нека донесат, ако ништо друго, да се изнагледаме.

На do-re-mi и happygirl им се допаѓа ова.
  7. alekce83

alekce83 Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2012
    Пораки:
    903
    Допаѓања:
    1.133
    Ејјј зошто нема коментари на финалната епизода од трета сезона? :^)
    Макс дипломира :clap: За момент помислив дека ќе се појави мајка и, и дека конечно ќе ја видиме но на крај сепак се израдував кога ги видов Софи, Олег, Ерл и Хан :)
    Но оваа епизода ни малку не личеше на финале, како обична епизода на почеток од сезона да беше.Ништо ново не се случи( за разлика од минатите две кога ќе ја сретнат Марта Стујард или кога ќе им текне да отворат слаткарница).Во оваа буквално не се ни спомна бинзисот со колачињата :^)
    Очекував далеку подобро финале од ова и баш сум разочарана некако.

На RainBow и sanja.burgundy им се допаѓа ова.
  8. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.060
    Допаѓања:
    66.787
    Тапа серијава, мислам дека онака ја гледам само, од навика.
    Финалето ништо посебно, (под)просечно. Мислам дека не знаат на кај ја тераат, немаат правец некако.
    И двете почнаа да ме нервираат со тоа смеењето кога не треба.

9. evelyn993

evelyn993 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јули 2011
    Пораки:
    488
    Допаѓања:
    314
    Иако финалето беше далеку од задоволтелно, сезоната во целост ми се допадна. Ме збуни малку школувањето на Макс затоа што ако не сум грешка во првата сезона збореа со Керолајн за Макс што го напуштила факултетот, а сега на крајов полагаше “матура“ тоа финалните испити што им се на американците.

10. MiloMalo

MiloMalo Популарен член

Се зачлени на:
    5 август 2011
    Пораки:
    891
    Допаѓања:
    2.916
  11. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461
    Ја гледав новата епизода, ахахаха па и не е толку лоша, само многу повеќе хејт очекував од Макс. А на Керолајн дефинитивно и беше потребна нова фризура, прекрасно и стои. И многу поубава ја прави :) Ми личи на една мејкап гуру од јутуб. Ана Саконе мислам дека се вика.. :?:

12. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.060
    Допаѓања:
    66.787
    Леле колку ужасна епизода. Не знаев дали гледам епизода од серијава или реклама за Кардашијанс.|(
    Макс низ серијава ги исмеваше, сега се подмочна кога дојде Ким.(facepalm)
    Се надевам нема да има вакви епизоди повеќе.

На LittlePinky, Hipster, do-re-mi и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  13. Barbica

Barbica Популарен член

Се зачлени на:
    22 јуни 2010
    Пораки:
    1.309
    Допаѓања:
    489
    Ептен беше добра епизодата. Се скинав од смеење со Кардашианс. Ваков почеток навестува супер сезона.

14. Mrs.Cuper

Mrs.Cuper Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    2.553
    Во епизодава ми се свиѓаше само новата фризура на Керолајн и саркастичните коментари на Макс за Хан. И мене искрено не ми се допадна тоа што Макс прво ги зафркаваше Кардашијанс, а после тоа пак ги засака. Се надевам дека нема да има повеќе вакви епизоди.

На LittlePinky му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Arabella

Arabella Активен член

Се зачлени на:
    4 јуни 2013
    Пораки:
    70
    Допаѓања:
    79
    Зошто Ким???:devil::punch::headbang::swear:(wtf):@
    Баш беше јако ја исмеваа досега ( особено Макс) и сега и станаа најголеми фанови. Цела епизода беше Кардашијанс, реклама само тоа. На Керолајн фризурата и е супер, тоа ми се допадна во епизодава, "шишањето". Се надевам ќе си продолжат, ко до сега (без Кардашијан).

16. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.420
    Се гледа дека немаат креативни идеи и само носат некои есклузивни гости да ја надополнат празнината и да ја покријат монотонијата. Прво Ким Кардашијан, полош избор дури и до Линдзи Лохан, па манекенкана од Викторија сиктерт, серијава си го бара крајот.
    Секако серијава се вика две шворц девојки, нека ги докусурат до крај и нека си заврши така, си живеаа до крајот на животот сиромашни но среќни.
    Не знам зашто уште и ја гледам серијава.

На x.Daisy.x му/ѝ се допаѓа ова.
  17. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461
    Јас само чекам нешто интересно да се случи, а и немам веќе серии за гледање, сите ми ги прекинаа или завршија. Сакам нешто новоо :(

18. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.420
    ^ Eте се деси, добија заем од банка во најпоследната епизода, се надевам дека од Јануари ќе ги гледаме на нова локација и со нови мужи.
    Кажи што преферерираш Дејзи, да ти препорачам некоја интересна серија, во темата Препорачај серија со кратка резенција :)

На x.Daisy.x му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Marossa

Marossa Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2012
    Пораки:
    2.398
    Допаѓања:
    6.870
    Сериите што ги следам многу ги деформираа и имаат млитаво дејствие,па оваа си ја симнав и изгледав за неколку дена и дефинитивно ќе ја прегледувам уште многу пати :D
    Имам налетано порано,и другарка ми ја следи редовно,ама цело време мислев дека не е за мене,огромна грешка од моја страна.
    Макс е гениј,царица,Бог и се по ред :D Улогата и е толку феноменална што сакам да сум таму и да ја слушам цело време.Сарказам до даска,па треба ли друго? :D
    Керолајн мислев ќе ме нервира,бидејќи ме иритираат снобовски прчли,ама навистина ме изненади,баш е кул и смешна,посебно во ситуациите во кои запаѓа.
    Целиот кастинг им е погоден комплетно,Хан со самата појава,Олег 24/7 попален,Ерл ептен ептен кул а сега и Луис,геј енд грејт :D
    Жал ми е што ги тргнаа мажите,Џони ми е непребол,а Енди баш ми беше како Кенди,срцуш невиден :D
    И Дик ми е ептен кул,одличен е со Макс,ама не е баш за плакнење очи :lol:
    Се согласувам со погорните мислења дека малку се оттргнуваат од целта,ама во никој случај не ми се досадни,едноставно ги обожавам и ненормално се смеам,не мислам на нелогичности,за опуштање е серијава,ситком :D
    Оние гифовите што сте ги ставале сите ќе си ги соберам во фолдер,they're awesome :D

20. MamacitaBuena

MamacitaBuena Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2017
    Пораки:
    1.449
    Допаѓања:
    25.399
    Да ја размрдам темава :D:l:
    2brokegirls_cast_jonathankite.jpg
    7cd408b58840f573b21cd6d032d1c232--serie-tv-tv-series.jpg

На Skorpija25 и biGirl им се допаѓа ова.