1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Двојни стандарди

Дискусија во 'Канта' започната од asdas, 15 мај 2026.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. nextredstyle

nextredstyle Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јули 2018
    Пораки:
    18.424
    Допаѓања:
    138.047
    Колку и да е убаво ако мажот све средува, толку и не е.
    Смртни сме, не сме вечни. Повреди се случуваат.
    За жал почесто кај мажите се случува и она заскривање на вистинските бои, па од симнувачи на ѕвезди се претвораат во ѓубриња преку ноќ.
    Ретко која пред време мисли на негативните сценарија и заради тоа ретко која може да се извлече без последици.

На Ta-mara и Mumoftwo30 им се допаѓа ова.
  2. FlirtBerry

FlirtBerry Истакнат член

Се зачлени на:
    15 октомври 2025
    Пораки:
    1.404
    Допаѓања:
    5.178
    Смешно е кога читам од жени како самите себе си не се почитуваат со тоа што го коментираат, а после очекуваат да ги почитуваат мажите.

Не јас можам се сама, ок можи си сама, оди кревај пакети или ствари тешки за кои треба машка сила само за да докажеш дека можеш се сама.

И да, маж и жена не се исто. Кога мажот ќе роди, нека ми се јави. Не ми мотајте муабети не е тоа разликата, ти реков ми рече.
    Да баш тоа е најголемата разлика. Сите вие кои сте мајки ја знаете тежината во тие 9 месеци, додека мажот ви си пие, си ужива без никакви физички болки вие седите и одмарате за да не се повредите недај боже во тие периоди. И дали ќе ме разносува со кола и дали ќе ми купува тоа што сакам, ма ајде бре. Има обврска и да праша дали треба уште, да седи и да те гледа како принцеза.

За ние што го имаме тој третман, алал да ни е, пример од нас треба да гледаат!:makeup:

На eliesaab, Medea., senza.parole и 3 други им се допаѓа ова.
  3. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.571
    Допаѓања:
    69.559
    Темава оди во канта, апсолутно нема поента, освен мерење на кој што направил, докажување, навредување.
    И нема потреба од друга тема во ваква насока, ве молам не отворајте ако не знаете точно што е темата и со конкретен вовед. Продолжување на непотребни расправии нема да биде дозволено.

На LibreGirl, Amellie13 и Raven22 им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.