Добро прашање... Нов сум на форумов, налетав на темава во "најнови мислења". Ме интересираа коментарите бидејќи ми доаѓале низ годините клиенти со слично прашање и комплекс.
Шо викат? Сакам да ослабам оти ми е пикнат во салото? Тоа е единствена причина, или и други причини имало што сакаат да се фит?
Па сигурно било по суптилно, ама целта била таа, да дознаат дали ќе има разлика. Веројатно комплекси биле у прашање. Реков, имало лица на кои тоа им било битно. Секако дека сите луѓе си имаат различни причини зошто сакаат да бидат фит. Имало и девојки кои сакале да бидат фит само за повеќе да ги сака дечкото пошто лајкал модели на инста... Луѓето понекогаш имаат чудни причини зашто да направат нешто...
Па не е чудно да се искомплексирани. Вистина е дека дел од пенисот е скриен во салото. Посебно ако се со некоја која им приговара, или воопшто не се во врска. Можеш 'да се докопаш' до сите сантими, иначе. Знам од искуство. И јас и маж ми сме дебели.
Да , тоа е 50% причина, баш да се види дали по стегнатиот изглед ке придонесе за некојси плус големина, а останата причина е ми се допаѓа тој изглед, стегнат , сум сакал таков изглед одсекоаш и така.... Нема врска дали ке сум привлечен
Ама нема врска дали си слаб или дебел. Фати се за шафтот, стисни надолу и ќе 'излезат' рестото сантими... Ќе си ги видиш. Да не ве учам јас сега, како да си ги видите пенисите!
Требаше да водиш со коментаров, сите други мислења ќе беа излишни и темава ќе беше затворена. Иначе мило ми е шо се согласуваме
Иако дебелеење/слабеење нема удел при промена на големината логично е кај дебелите да делува помал во однос на телото. Плус ако има наталожени маснотии во зоната околу пенисот секако визуелно би изгледал пократок.
Помал и потенок е генетика. Дебелината може визуелно да одмогне и никогаш нема да помогне. Едноставно така му се паднало на генетската лотатија..за жал.
А замислите Давид на Микеланџело да се здебели, дали и тогаш ќе му е мал или пак ќе си грми? Можеби треба проблемот да се гледа од друг агол...Ах, таа пропорција.
Што се изначитав....темава да беше за жени одма ќе се буневте а вака фрчат зафрканции на сите страни...
Па од моето скромно искуство 90% теми на форумов се како оваа, ретко дискусија да се развие за нешто корисно.