1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Девица со прашања околу првиот секс

Дискусија во 'Секс' започната од MarilynMonroe, 26 октомври 2010.

1. cvetce93

cvetce93 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јануари 2011
    Пораки:
    1.434
    Допаѓања:
    576
    И јас се плашев многу, баш оваа помисла ме правеше да си викам нееее немој сега несакам! Значи, не е толку страшно како што мислите, некои ги болело многу викаат но не се осврнувајте на тоа, мене искрено не ме болеше ни осминка од тоа што мислев, јас па како на колење да ме носат се плашев :D Баш кога дојде до тоа незнаете како се тресев од трема, и само чекав болка но ете не, но додуша и дечко ми беше многу внимателен сирот се испоти цел жива вода. Сакам да кажам само опуштено, кога вие ќе си бидете спремни и кога ќе го нема тој внатрешен глас што ви вика НЕ НЕМОЈ тогаш направете го тоа... И јас бев таква, замарав тука по форумов со прашања дали боли и како е, но сфатив дека за џабе сум се плашела.. Сепак само спремност, сигурнос во партнерот и нема болка ;)

На Lux му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Divajn

Divajn Популарен член

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    366
    Допаѓања:
    225
    Најбитно е да сте блиски со дечко ти, да немаш срам пред него, да имате добра комуникација, да те сфаќа, да не те напнува и такви ствари.
    Битно е да сакаш ради тебе, а не ради некој Рајко, Петко , или Трајанка која веќе толку и толку години е во тие води.
    Оди прво чекор по чекор, петинг она ова, не се впуштај наеднаш.
    Остави да се деси спонтано, не планирај вечер , утре , за две недели во толку и толку саат :)
    Ако веќе си решена, биди си подготвена, онака ( не напната :) ) демек секој момент може да се случи .
    И нека не те тепа психа " Дали е тој вистинскиот " ?
    Треба да е , да , во тој период, во тие моменти ( сигурно не би ти било мило да легнеш со било кој ) , ама не значи дека првиот ќе биде и последен :) Се' тече, се' се менува :D
    Ако ти е страв, не прави ништо, верувај ќе дојде момент кога самата ќе знаеш дека сакаш и дека си спремна for the next level ;)

На midnight.flower му/ѝ се допаѓа ова.
  3. mlover

mlover Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    7
    Феминки имам едно прашање до вас...
    Одкако со дечко ми се одлучивме да имаме односи се обидувам што повеќе да се информирам во врска со оваа тема. Мислам дека најдобра заштита е кондомот но некаде читам дека заштитува од 60% до 97% некаде само до 97%... Е сега дали оваа веројатност е само ако се скине/пукне кондомот ?
    Доколку баш се биде во ред тоа значи дека нема шанси да остане некоја сперма внатре ?
    Се надевам дека не прашувам нешто глупо :/

4. Candy20

Candy20 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 август 2012
    Пораки:
    170
    Допаѓања:
    65
    Кондомот ти е најдобра заштита во секој случај. Само дечкоти нека биде внимателен при ставањето на кондомот зашто може и со нокт лошо да го потфати да го стави и да пукне- во зависност од тоа какви кондоми ќе користите. Јас користам со дечкоми Дурекс од лилавите или портокаловите и досега не ми се десило ништо такво. Доколку се биде во ред не е можно ништо да остане внатре. На крај краева ако толку ве фати паника да мислите дека кондомот е скинат , после свршувањето нека го извади кондомот и нека оди во вц, на лабаво нека го наполни со вода и ќе провери дали тече или не ;)

5. mlover

mlover Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    7

Во ред , фала многу што ми помогна :)

6. midnight.flower

midnight.flower Популарен член

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    541
    Допаѓања:
    1.051
    :tmi: :rofl: :rofl: :rofl:

Солзи ми потекоа од смеа :rofl: . Или нека си го стави на глава преку нос и нека види дали кога издишува со нос, кондомот ќе се надува! :lol: :D :rofl:

Оф леле.... :rofl:

На anngelique му/ѝ се допаѓа ова.
  7. sportistka1995

sportistka1995 Активен член

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    79
    Допаѓања:
    21
    Девојки да ве прашам... дали некоја од вас имала искуство еднаш да проба со партнерот па да не и успее бидејки неможела да ја издржи болката... или јас сум само таков "freak"?
    Добив голем страв од тоа!!!

8. lovely-girl

lovely-girl Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2010
    Пораки:
    617
    Допаѓања:
    653
    И јас, бев во иста стуација :$ , ама на крајот ја направивме работава... само слободно и без страв :*

9. beautiful.lady

beautiful.lady Активен член

Се зачлени на:
    4 октомври 2012
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    1
    Прашање....

luge sakam da imam seks so decko mi ama neznam nisto od toa kazete mi so treba da pravam

10. lindalove

lindalove Активен член

Се зачлени на:
    16 октомври 2012
    Пораки:
    53
    Допаѓања:
    25
    :lol: Како ма не знаеш ништо од тоа? Па никој не се родил учен. Ако сакаш да имаш секс имај, не е тоа ништо страшно освен ако немаш 13 или 14 години како некои што читам. Кажи си што сакаш да знаеш, ние сме тука за да ти помогнеме. :rofl: :)

11. alekkss

alekkss Активен член

Се зачлени на:
    24 ноември 2012
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    Имам 18 години, и долга врска. Сакам да имаме секс со дечко ми, но едноставно неможам. Пробавме повеќе од 5 пати, и тоа пробавме се, претходно свршив преку клиторис, се опуштив и пак кога влезе пенисот многу ме заболе. И така секој пат.. И не можевме понатака, престанавме :worried: Јас мислам дека веќе сум скината, бидејќи од толку пробување сигурно се скинал хименот, но пак ме боли, незнам , се стегам. Што мислите вие за тоа? Што да направам ? :(

12. Christina.A

Christina.A Истакнат член

Се зачлени на:
    15 април 2012
    Пораки:
    552
    Допаѓања:
    354
    Многу е нормално да боли кога влегува,тоа така ќе биде и понатаму ама само на почеток првото влегување потоа болката исчезнува не се плаши. А и не треба да се стегаш,опушти се така ќе ти биде најубаво и ќе уживаш. :) И јас така паничев ме боли и прекинував,сето тоа ми беше од страв,најверојатно и тебе ти е. ;) Пробајте пак,па ќе кажеш како беше. :*

13. alekkss

alekkss Активен член

Се зачлени на:
    24 ноември 2012
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0

Ке пробам. Фала иначе :)

14. Christina.A

Christina.A Истакнат член

Се зачлени на:
    15 април 2012
    Пораки:
    552
    Допаѓања:
    354
    нема зошто ;)

15. MarchelineAmaru

MarchelineAmaru Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    2.255
    Допаѓања:
    1.343
    Гледај максимално да се изрелаксирап и да не се откажуваш.Најважно од се е да бидеш опуштена и да се чувствуваш сигурна во она што го посакуваш.
    Среќно!

16. alekkss

alekkss Активен член

Се зачлени на:
    24 ноември 2012
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0

Не се откажувам веќе стварно. Повеќе од 5 пати пробавме и ништо, малце ке влезе, ќе започне да ме боли и престанувавме. Епа сега ќе одам до крај ! :)

17. Garfiled

Garfiled Активен член

Се зачлени на:
    24 ноември 2012
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    2
    Со дечко ми пробавме да имаме секс за прв пат.Ми влезе неколку сантими (не цел) :) мене почна да ме боли и се тргнав крв немаше но ме пецкаше кога ќе седнев таа ден.После тоа повеќе не пробавме поминаа неколку месеци .Ме интересира дали е можно хименот да не ми е скинат и дали ќе ме боли наредниот пат :| :|

18. francais

francais Популарен член

Се зачлени на:
    23 ноември 2012
    Пораки:
    667
    Допаѓања:
    1.283
    Тоа е нормално. Можно е да те боли и следниот пат. Штом ти влегол неколку сантими, тогаш хименот е скинат.

19. midnight.flower

midnight.flower Популарен член

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    541
    Допаѓања:
    1.051
    И мене ми се случи дури по 4- 5 пати пробување - исто: многу ме болеше и прекинувавме. Последниот пат, бевме и двајцата малку поднапиени, само малку, и бев многу опуштена и понесена од страста, болката беше минимална. Конечно кога се случи, почувствував, точно знаев дека тоа е тоа.
    Совет: 1 до 2 чаши вино можеби?

20. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.879
    само биди опустена и не мисли на нисто друго освен на васите убави работи,се разбира дека првиот пат е потеско..