1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Девица со прашања околу првиот секс

Дискусија во 'Секс' започната од MarilynMonroe, 26 октомври 2010.

1. cvetce93

cvetce93 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јануари 2011
    Пораки:
    1.434
    Допаѓања:
    576
    Самата си кажа.. се стегаш. Опушти се, верувај дека само тогаш ќе успеете. Еве од лично искуство ти кажувам и јас со дечко ми неколку пати доаѓавме до ТОА и јас неможев се откажував затоа што премногу бев исплашена и стегната и имаше како некој глас во мене што ми викаше не не немој сега несакам.. Незнам чудно. Кога се случи тоа јас бев опуштена, и тој внатрешен глас го немаше, е сега не дека не се тресев малце, меѓутоа бев опуштена и навистина немаше болка. Што да кажам.. Можеби не си доволно спремна иако мислиш дека си.. Пробај да се опуштиш, а болката е индивидуална, ако кај мене немало, не мора да значи дека и кај тебе ќе нема.. Тоа е нормално нешто кое мора да е издржи, дури може и првите неколку пати да те боли.. Ти само биди си опуштена и се ќе си дојде со ред ;)

2. alekkss

alekkss Активен член

Се зачлени на:
    24 ноември 2012
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    И ете, бидна првиот пат :) Не беше толку страшно како што си мислев, сеа болеше ама не премногу :)
    Фала ви за советите иначе :*

3. Srcka111

Srcka111 Активен член

Се зачлени на:
    18 мај 2013
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    болка при секс

сеуште немам секс до сега ама многу ме интересира во врска со то.. како на пр. дали боли, какво е чуството... :D

4. something

something Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2011
    Пораки:
    467
    Допаѓања:
    1.416
    болка при секс

Па можам да ти кажам мое лично искуство - мислам дека мечка родив, а и дека огин ми гореше доле :devil:
    Тоа е индивидуално ;) кога ќе дојде време мисли му ја :D

5. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2011
    Пораки:
    3.619
    Допаѓања:
    9.009
    болка при секс

чувство хммм верувај ќе осетиш малку болка-кај секој индивидуално нели,јас многу стравував мислиш ќе ме колат бесат и поминав супер не ни осетив болка ,само дека ми влезе :D .
    е сега од девојка до девојка има разлика,море мене најстрашно ми изгледа кога силуваат невини девојки е тогаш незнам какво е чувството ,боже сачувај,е од тоа полошо нема.
    се сетив на едно девојче со ваков случај ,греотичка
    туку да не те плашиме ние со разни приказни,ти кога ќе бидеш спремна психички ,се ќе биде во ред,и партнерот треба да е нежен и внимателен кон тебе
    не е болка за умирање не плаши се позз до тебе :*

6. ang246

ang246 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    660
    Допаѓања:
    145
    Не боли кизнај колку... јас болката ја почувствував сосем малце бев изгледа сосема опуштена и не чувствував страв сега има мала болка али кај мене повеќе ми беше пријатна отколку болна... кај секого различно е :)

7. charliee

charliee Истакнат член

Се зачлени на:
    19 март 2012
    Пораки:
    816
    Допаѓања:
    716
    во тој момент не мислев на ништо само си реков ае да го видам и јас тоа задоволство од кое сите се фалат.... малку нап и толку....

8. a.c.k.a

a.c.k.a Популарен член

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    816
    Допаѓања:
    608
    а јас пак од страв 10 пати отидов до wc :D ахахаха сама се смеам леле кога ке ми текне,ништо страшно немало мечка стра мене не ме стра и ке биде се како што треба само полека

9. BlackMarket

BlackMarket Истакнат член

Се зачлени на:
    17 октомври 2012
    Пораки:
    248
    Допаѓања:
    266
    Мене дечко ми ме кинеше 3 месеци по малце од тој пусти страв. На крај едноставно си влезе цел, не ни осетив ништо, само капка крв ми потече. Подобро истрпи една вечер, него на рати да патиш како мене :rofl:

10. praski4e

praski4e Истакнат член

Се зачлени на:
    29 август 2010
    Пораки:
    853
    Допаѓања:
    886
    Тоа чувство не се споредува со ниедно друго сепак тоа е момент кој двајцата ќе го паметите долго и мислам дека нема место за страв тоа е природна појава препушти се на чувствата,страстите и пред се тоа од љубов направи го не од љубопитност.

11. streeelec

streeelec Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2013
    Пораки:
    33
    Допаѓања:
    7
    Videte sega...znaci imam 15 god i imam decko .....odevme prvo dve nedeli, i odednas se smeni ...razbrav deka me izneveril no jas mnogu go sakam i mu rekov dodeka e rano da ja smireme situacijata .......toj nesakase no taa go iskoristila i toj bese mnogu tazen jas povtorno mu ponudiv i toj prifati i mi veti deka nema da me izneveri ....den potoa, otkako povtorno sme zaedno ...go prasav zosto me izneveri toj samo molcese a potoa se ukl na fb i mi pokaza se i mi kaza deka nesaka povtorno da se somnevam ...no samo eden den otkako sme zaedno tolku se zblizivme sto za malce kje dojdese do sex ........uffff mi se dopagja mnogu recesi celiot svet bi go dala samo da bidam so nego ...no se plasam od doma zatoa sto mojte se mnogu strogi i me posovetuvaa so seksualen odnos da pocnam barem od sedumnaese no glavno me interesira od kolku moze da se pocne so seksualen zivot i dali e tokj vistinski sto vi go opisam? :/ a sto posebno da pravam so moive doma ?
    [mod-kirilica:1u30vaq9][/mod-kirilica:1u30vaq9]

12. leighton23

leighton23 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 мај 2013
    Пораки:
    738
    Допаѓања:
    1.681
    Девојче имаш само 15 години свести се. Дечко ти пак уште на почетокот те изневерил и повторно ќе му нидуш врска, ќе го жалиш повторно да се смирите :o И сега се смиривте и уште еден месец не сте поминале заедно ти размислуваш за секс :x Каде ти е паметот бре :?: Дечкото воопшто и не е сигурен како можеш да му веруваш...Ајде ќе разберам да е некој сигурен дечко што те сака и се што би сторил за тебе да сте заедно година време па да размислуваш за тоа, но ти не го ни познаваш доволно. Дечкото да те почитувал нема ни да стигнe дo таму. Мој совет ти е не летај во облаци уште сега и не прави нешто што подоцна ќе се каеш.

На rak4estip и hiddengirl им се допаѓа ова.
  13. The.king

The.king Истакнат член

Се зачлени на:
    12 мај 2013
    Пораки:
    128
    Допаѓања:
    138
    баш денес имаше разговор на оваа тема во доктор Оз си требала да го гледаш и да сватиш кога е вистинскиот период.конкретно вистинскиот период е кога ќе почне да се размислува да се тргне во таа насока но пред тоа да се размисли за последниците кои можат да се случат,сексуално преносливите болести итд.значи треба да се чувствуваш спремна и твоето тело исто така.
    п.с мислам дека ваква тема имаше

На streeelec му/ѝ се допаѓа ова.
  14. streeelec

streeelec Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2013
    Пораки:
    33
    Допаѓања:
    7
    Се е ок ама кога се најдобрите години за да се започне јас сум и сега сигурна тоа да го направам но вазнасе и годините тој пред некој ден направами седумнаесче 8) ама ептен си одговараме.....а што да правам со мојте дома ногу стегат а незнаат да ме поучат само за гордоста на семејството се грижат :?:

15. streeelec

streeelec Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2013
    Пораки:
    33
    Допаѓања:
    7
    Оште нешто ...и тој е невин

16. Daydream

Daydream Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2013
    Пораки:
    1.682
    Допаѓања:
    6.472
    На овие години за жал се прават најголемите грешки. Прво премногу си мала. Зошто мислиш дека на 20 години нема да запознаеш некој со кој ќе се чувствуваш исто вака, па ќе сакаш тој да ти биде прв?

Види и да беше постара сите ќе те советуваа да размислиш знаеш зошто? Затоа што според твојот пост се гледа дека тебе дечко ти не те сака, а и ти него не го сакаш. ТВРДАМ. На 15 години не постои вистинска љубов. Постои само љубопитност. Верувај ова е една од тие ситуации. Така што убаво ти зборат и родителите, а и овде девојкиве.
    Абре деца кај се брзате само незнам.. цел живот е пред вас. Знаеш ли уште колку луѓе ќе запознаеш. Ти претстои средно (ако не си сеуште), факултет, па работа, па шетање прво надвор од градот, па надвор од земјата, па сама на одмори.. имаш уште многу да учиш, имаш уште многу искуство да стекнеш.
    РАЗМИСЛИ УБАВО. :*

На rak4estip му/ѝ се допаѓа ова.
  17. leighton23

leighton23 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 мај 2013
    Пораки:
    738
    Допаѓања:
    1.681
    Па за тоа нема никои определени најдобри години, секој има различно мислење околу тоа. Но тука не се само годините во прашање туку и другите околности. Според мене најдобрите години се 17, но пред се е важна личноста со која ќе го направиш тоа, колку време сте заедно, колку го познаваш, колку му веруваш итн. Јас да сум на твое место не би ни помислила на тоа, но ти си знаеш. А дека ќе се каеш еден ден ти гарантирам. Дечкото се гледа дека сака само корист од тебе, нашол мало наивно девојче па ајде.

18. streeelec

streeelec Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2013
    Пораки:
    33
    Допаѓања:
    7
    Се палам како штурче на него ....превише го сакам ...предобар смекер е за мене за да знам дали ме сака но јас сум му 4девојка во неговиот живот а немал муачки :/ не е некој посебе имам одено кај него дома...секогаш е позитиве но ако вие викате дека сега не е време кје ве послушам ... но тешко е да не сакас некого кој те опива од љубов ...:'(

19. streeelec

streeelec Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2013
    Пораки:
    33
    Допаѓања:
    7
    Sepak vi blagodaram no mojte se razvedija za jas da prasam nekoj doma ...i zavsiv prva godina sega sum na praksa :angel:

20. So-Seductive

So-Seductive Активен член

Се зачлени на:
    18 јуни 2013
    Пораки:
    45
    Допаѓања:
    12
    Можеби ќе ви звучи малце глупаво прашањево, ама ќе пукнам ако не прашам :D
    Дали првиот пат боли повеќе од моментот кога козметичарката ти го вади восокот при интимна депилација?
    Знам дека ќе речете дека кај секого е различно, ама кажете ми ваше лично искуство, за да знам ако боли помалку - да не се секирам :lol: