хахаха мене 100 пати повеќе ме болеше , депилацијата за оваа болка е мачкина кашлица ... меѓутоа да кај секој е различно , со некои девојки што сум зборувала воопшто не осетиле некоја голема болка , така да неможеш да знаеш додека не пробаш
devojki ve molam sovet od poiskusnite da mi kazete nesto okolu seksualnite odnosi sto kako treba da se postapuva : vo najbrz mozen rok mi pisite
чекај девојко имаш само 14 години,зашто прашуваш?инаку,се знае девојката ако е невина партнерот ќе и покаже што како треба
Здраво на сите.Јас имам 18 ипол години и сум во 4 годишна врска вооедно верена со мојот дечко но сега дојде време да се земеме и многу ми страв да го имам сексуалниот однос со него бидејки тоа никогаш го немаме направено се двоумам кога тоа да го направам бидејки сум многу нежна и неможам никаква болка да издржам. незнам сто да правам ве молам посоветувајте ме
ах селмус селмус .опушти се,не е болка за умирање,ниту е страшно но кај секоја девојка е различно сепак.само ти биди си опуштена ,и дечко ти да почитува ти кога ќе си спремна ,тогаш.и ти посакувам многу среќа во понатамошниот живот
Фала срцуш,очекувам да добијам храброст и да тргнам кон новата патека на мојот живот со оној што го сакам,дури и тој чуствува страв поради тоа што јас мнгоу се плашам се плаши да не ме повреди некаде затоа и самиот не е сигурен незнам што да правам....
Секако дека да. Тоа се знае, нема шанси да се скрие. Ма да што јас лично знам случај каде девојката го излажала дечкото, ама тој бил без искуство, незнаел како идат тие работи плус познавајќи го него малце е и наивен па и' поверувал. Ама тоа е случај 1:100 000 000. Инаку дечко што барем малку имал искуство, абе немора ни искуство да има ако малце има интелигенција, читкал низ нет, по форуми, неможе да го излажеш, одма ќе те фати. А така е многу полошо, подобро кажи, биди искрена, повеќе ќе те сфати отколку да лажеш за тоа. Во краен случај ако не те сфаќа тогаш не ти ни треба таков.
Мислам дека да,доколку не ти протече крв и доколку вагиналниот канал тие отворен и хименот е раскинат.
mnogu mi e strav iskreno da mu kazam, znam deka me saka iii me obozava, ama ima nesto.. ne znam, ne mozam.. a da bez iskustvo e, iako ima 19..
Немој да го лажеш. Не се ставај во ситуација да повеќе се лути за тоа дека си го лажела отколку дека не си невина. Нема ништо подобро од искреност. Се се' дознава со тек на време. Чим сеуште не сте разговарале за тоа претпоставувам дека сте на почеток на врската и не сте толку блиски. И нема што да ти биде страв бе девојче. Па ти не си знаела дека ќе го запознаеш него па да треба да се чуваш. Тоа си го направила кога си мислела дека треба. Кога ќе се започнат тие разговори, искрено и конкретно ќе му кажеш во кратки црти, немора во детали. А ако недај боже ти пререче за тоа значи дека не е за тебе и не те сакал толку колку што си мислела дека те сака.
Немој да го лажеш. Не се ставај во ситуација да повеќе се лути за тоа дека си го лажела отколку дека не си невина. Нема ништо подобро од искреност. Се се' дознава со тек на време. Чим сеуште не сте разговарале за тоа претпоставувам дека сте на почеток на врската и не сте толку блиски. И нема што да ти биде страв бе девојче. Па ти не си знаела дека ќе го запознаеш него па да треба да се чуваш. Тоа си го направила кога си мислела дека треба. Кога ќе се започнат тие разговори, искрено и конкретно ќе му кажеш во кратки црти, немора во детали. А ако недај боже ти пререче за тоа значи дека не е за тебе и не те сакал толку колку што си мислела дека те сака. [/quote] fala ti mnogu na mislenjeto situacijata mi e taa sto se znaevme nie togas i bevme bliski, sakase da bideme zaedno ama jas ne bev sigurna.. i posle edna godina zavrsivme sepak zaedno.. i sega sme nerazdelni, ama pretpostavuvam deka toa e uste edna pricina plus da mu kazam
нема на што срце .во што не е сигурен дечко ти,за однос ли?верувам дека нема да те повреди,но ако и тој е невин не е на одмет да внимавате ,полека само и без паники никој учен не се родил.ова ти го кажувам јас која сум тежок паничар и со преувеличување од другарки за првиот однос,мислев ќе умрам а кога бидна остав со подзината уста,воопшто не ме болеше .значи,кај секоја девојка е различно,но не плаши се и многу. а новата патека е тешка за твои години,младичка си за брак мое мислење,но штом си одлучила со среќа нека ти е.
Три пати имавме односи со дечко ми и не ми потече крв, не навлезе целосно во мене имав болки трите пати дали има можност да сум скината?
Нормално дека си дефлорирана , без разлика дали имало крв или не навлегол до крај , тешко дека после 3 пати уште да си невина
Zdravo imam edno prashajneee zaa sitee devojki na forumot femina mkImam decko so nego sum vo vrska 6 meseci i see beshee vo naj dobar red no se do pred 1 mesec imafne analen seks ne ni beshe prv pat toa no Posle odnost jas se pochustvuvaf mngg loshoo see osetiff kako iskoristenaa Mng nee ubo i pochnaf da placam istoto mi see sluci i pred 2 dena imafnee poftorno analen seks no Ovaj pat pree mngg me bolishee epteenn i pokrajj toaa sto mee bolishe mngg na negovo instirajneee imaf seks no dodekaa raboteshee toj mng m bolishee i posle toa od ko zavrsii pak seee osetifff mng loshoo iskoristenaa ko da me sakat samo za korist I Placev Sto mozi da e i jas sama neznam bi sakala da slusnam i vashe mislejne devojki pozdravv..
Kако се однесува дечко ти надвор од темата секс,спрема тебе? Дали си задоволна воошто од него како твој дечко,или не ти се допаѓа само кога имате секс? Се зависи од тоа како се однесува.Мене не ми се допаѓа тоа што он и покрај твоето противење за да имете односи,сепак навалувал.Подобро би било да го почитува тоа што ти го сакаш,особено ако се работи за сексуални односи.
Se odnesuvat mng vnimatelno ponekogash see obiduva vo see da mi udovolit Zadovolna sum od nego zosto pravi svee za da mi udovlit Za da bidam srejkna samo sto se odnesuva do toa koga imame seks nee pokazuvat vopstoo razbirajne Gledat da si uduvolit vo toj momentt :/
Машко Кажи му дека сакаш работите полека да одат,кога се работи за сексот. Да не навалува,да биде повнимателен додека имате,и да те разбере кога ќе му кажеш дека те боли. Сето тоа верувај ќе резултира позитивно,и он нема да делува како дечко кој единствено сака секс.Со тоа што гледа само да си удоволи,прави ти да имаш такво мислење какво што имаш. Кажи му,би требало да те сфати и да се смени