Ма каква чаша бре земи Флаша, дали вино или нешто пожестоко и уз тоа некој жесток момак, и дрмни ја до даска опуштено опуштено песната и ќе видиш како ќе клизне
Ме интересира дали некоја од вас најслучано прв,втор пат имала неуспешен секс? Или ја сум скептик не знам шо е проб
Најдете си добар дефлоратор. По можност да ви е дечко и да ве заслужува и да биде фин. Вчера се понудив на една другарка да ја скинам ама можностите не ни го дозволија тоа. Можеби деновиве ќе осветам уште еден химен. Амин
Да, јас.. со бившиот дечко Тој пробуваше, ама безуспешно, и двајцата неискусни, јас стегната, се плашам, не можам да се опуштам а тој повеќе ме притискаше и напнуваше.. Ај денес, ај утре секогаш одложувавме бидејќи не сакав повторно да се чувствува засрамено, туку кога ќе биде и тој спремен, опуштен. На крајот раскинавме ама тоа е друга тема веќе. Треба да бидете и двајцата подготвени, посебно ти штом си невина тој доколку не е нема право да те притиска за секс. Со моменталниот дечко, тој искусен беше, мене не ме болеше, и првиот и вториот пат ми течеше крв, нормално бев и тогаш стегната, но со текот на времето се опуштив.
Не е до годините. Некои се чувствуваат спремно на 15 некои на 25. Најважно е ти да си опуштена. Болка секако ке чувствуваш. Дали повеќе дали помалку.
може премногу размислуваш во моментот и не бива...јас така со сегашниов дечко прв пат кога Требаше да имаме секс.. милион мисли во глава дали ке биде добро да не сум промашила некое влакно и слично и не бидна како што треба...пушти си го мозочето на раат опушти се...внеси се во фантазијата...како што викаат членкиве музика некое пиење и Воала
Здраво девојки,другарка ми бара совет од мене но и јас сум неискусна па ќе побарам од вас.Таа и дечко и одат веќе подолго време и сакаат да имат секс,пробувале веќе некое време но никако не и успевало а таа секогаш имала големи болки.Се прашуваат што прават погрешно и дали е можно да не може да ја скине.
Поголема предигра, за да се опушти девојчето и да се навлажни, а он да знае што прави, внимателно и да не гура ко слеп на суво. Болка можеби пак ќе има, во повеќето случаи неизбежна е, али тоа е..
Јас како што знам болки некои не треба да има којзнае какви, чуството е исто дали првиот или 1000тиот пат - само разликата е како и дали ќе уживаш во него ментално/физички. Така да само опуштено, да знаат што прават(во смисла заштита, како се има секс итн) и ќе биде се ок
Немам намера да објаснувам нешто што врапчињата на гранката го знаат. Отвори ја темата ' Првиот пат ' , погледни ги коментарите и размисли сам. Појма да се немало, еј.
трагично е тоа што од совет кој според мене беше на место дигате галама. Се обидов да дадам совет на девојчето кој мислам дека беше на место. Некој вели хименот боли, на некои не им ни пука, на некои им пука во детството, бла бла бла.. Големо браво за тролаџиите како вас ете не се мешам во темиве по форумов, ете главни сте вие
Погледни ја де темата што ти ја посочив и ќе ти биде јасно. Не знам зашто се мешаш во теми во кои не си упатен. Да кажеш дека за женското, подеднакво е задоволството од првиот пат и илјадитиот, мора да немаш појма од сексуалните ствари.
Дечко.. 99% од жените, при првиот сексуален однос, трпат огромни болки како резултат на кинењето на хименот. Исто голем дел од истите, чувствуваат бол и после десетици односи, за да после подолг период вистински уживаат во чинот и задоволството, ако уопште и го почувствуваат де. Не знам што не е јасно.