1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Девица со прашања околу првиот секс

Дискусија во 'Секс' започната од MarilynMonroe, 26 октомври 2010.

1. beautiful87

beautiful87 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 февруари 2010
    Пораки:
    322
    Допаѓања:
    116
    Немора да значи дека е скината чим имало прсти и крв тогаш може ја повредил, изгребал или слично и од тоа имало крв, доволно е малку да те гребне па да те заболи и да има крв. Убав совет ти дале погоре девојките, едуцирај се пред да почнеш нешто да правиш :)

На Boomgirl му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Unknown1

Unknown1 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 октомври 2010
    Пораки:
    25
    Допаѓања:
    1
    SOVET

Pred dva dena go iamv ona prvoto seksualno iskustvo .. ne bese nesto naj naj ne go doziveav ona cuvstvo kako sto citav podolu kaj nekoja od vas :worried: nemase krv koga me skina a bese mnogu bolno :worried:
    kazete mi dali e vo red seto ova ?

3. mar17

mar17 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 септември 2010
    Пораки:
    234
    Допаѓања:
    107
    SOVET

секако дека е во ред,но секој различно го дожувува тоа,ете си со повеќе болки.Немај галје!
    п.с темата е дупла !

4. Unknown1

Unknown1 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 октомври 2010
    Пораки:
    25
    Допаѓања:
    1
    SOVET

znaci naredni pati nema da bide isto ?
    (ne sum gi citala site ne znam deka ja ima ovaa tema ) :(((

5. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.288
    SOVET

Девојче не се загрижувај сосема е нормално.
    Многумина очекуваат вистински секс но сепак првото сексуално искуство искрено е далеку зад вистински секс. Најчесто е болно, не трае долго или пак на пола е прекинато, нема големо уживање итн.
    Вистинското уживање ќе го осетиш за некое време.
    Верувај ќе боли и следните неколку пати, секако не како вчера.
    А ти сега си неопуштена, без искуство, така да добар секс уште некое време нема да искусиш.
    Ама ќе биде.
    Ти биди опуштена, ако те боли кажи си, се во свое време. Не се секирај ;)

На aquafortune му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Unknown1

Unknown1 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 октомври 2010
    Пораки:
    25
    Допаѓања:
    1
    Fala mnogu za sovetot :worried: jas se uplasiv zasto ne bese se sovrseno i me fati strav da ne e nesto do mene :worried: :) no ako e taka koga ke bide toa ke ve izvestam :) fala uste ednas

7. aquafortune

aquafortune Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2010
    Пораки:
    179
    Допаѓања:
    23
    Ништо не е совршено,гледај на тебе како ти одговара,ти си на прво место.Нормално дека ќе имаш болка првите неколку пати,но потоа ќе почнеш да уживаш во сексот. ;) :)

8. zvezdicka90

zvezdicka90 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 септември 2011
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    zagrizena za prviot pat

Imam 21 god i do sega sum nemala seks.So moeto bivso momce probavme nekolku pati no za mene toa bese premnogu bolno i ne uspeavme.Se cuvstvuvam spremna za prviot odnos no mislam deka toa trebase da go napravam na pomala vozrast no ne sum bila spremna a sega toa go cuvstvuvam premnogu bolno i strav mi e da go napravam toa od pregolemata bolka.Ve molam za pomos znam deka ke recete deka sum cekala premnogu vreme za prv pat no sega se cuvstvuvam spremna ama bolkata me sprecuva.Odnapred blagodaram

9. Inhume

Inhume Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2011
    Пораки:
    360
    Допаѓања:
    243
    Ако сакам да се сексам и да ме спречи болка нема шанси. Јас незнам зашто едноставно не се опуштиш и мене ме болеше многу едвај проби :D ама ете неколку пати и готово нема да умреш од тоа ебате. Ти да си сакала до сега ехеееееееј ама јас незнам зашто воопшто се плашиш болката е минлива :|

10. zvezdicka90

zvezdicka90 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 септември 2011
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    па да на голо беше и бев доволно навлажнета но почувствував голема болка кога почна да влегува пенисот и прекинавме.

11. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.213
    Допаѓања:
    47.862
    Епа сега мора да боли малце, ама поминува, иначе јас мислам дека е подобро првиот пат со кондом, самиот кондом има лубрикант и полесно оди ;)

12. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.731
    Опушти се само. Така е затоа што уште си на почеток, а со тек на време ќе ти стане многу поубаво и ќе уживаш. :)

13. Antonija123

Antonija123 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 август 2011
    Пораки:
    206
    Допаѓања:
    73
    А јас не разбирам од каде тој страв, ако си го избрала тој човек, ако имаш доверба во него од што стравот? Од болка? Па не е колење тоа, сосема нормална и природна работа е. Стварно денес колку девојки полу-невини остануваат од тој пусти страв.

14. vaga1992

vaga1992 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    45
    Допаѓања:
    1
    Zdravo.Imam 19godini.So decko mi sme godina i pol zaedno i sakame da imame odnosi.Nevina sum a toj e poiskusen od mene.Ke ve zamolam za sovet.Ke moze li prvite 2 3 min da imame bez zastita,pa potoa da koristime kondom?Ili odma da stavime kondom?Ponekogas ako sakame bez zastita da imame odnosi kako da se spravime so toa a da nema posledici (da ne ostanam bremena ) ?
    Ako imame bez zastita dali ke bide se vo red ako svrsi nadvor od mene?
    Znam deka e retkost da se ostane bremena od predsemenata tecnost.
    Ve molam dadete mi nekolku soveti za 1 odnos a i za ponatamu...Odnapred blagodaram

[mod-kirilica:2ac00dur][/mod-kirilica:2ac00dur]

15. slavica999

slavica999 Популарен член

Се зачлени на:
    27 декември 2009
    Пораки:
    4.327
    Допаѓања:
    5.340
    Имаш милиооон под теми овдека на тема секс али на кратко ќе ти пишам нешто. Ако си сигурна да го направиш тоа, направи го. Немора да значи дека тој е поискусен а ти не си па лошо ќе биде, зависи колку си опуштена. Ако те советувам да користиш заштита ќе се негирам самата себе (јас не користам кондоми). Може на почеток без кондом а потоа да стави, како вие си сакате. Битно е надвор да сврши (може и на дупе, и на стомак, и на рака, нога, лице, не е страшно така не се останува трудна). Како за прв пат нема некои магии кој знае какви, повеќе е радозналост а потоа започнуваш да си ги откриваш ерогените зони.
    Битно е да си опуштена и да уживаш во тоа што го правиш. Како некое непишано правило е да после првиот секс ти доцни менст. и не паничи и не кревај паника тука по форумот :D се зезам, прашај си што те интересира.

16. XXY

XXY Истакнат член

Се зачлени на:
    26 октомври 2011
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Со дечкото сум веќе една година... Но знаете врска како врска... сакам да имам секс со него и мислам дека сум спремна.. Но се плашам поради тоа што покушуваме веќе 5 месеци да го направиме тоа... Но се разбира во тие 5 месеци имаме пробано 7-8 пати.. и никако да успееме поради преголемата болка што ја имам и неможам да издржам.... Ми доаѓа до тоа да станам да избегам.. преголема ми е болката и мислам дека никогаш нема да можам да ја издржам.. па барам совет ако може некој да ми каже што да направам за да не биде преголема болката????!

17. gothchick

gothchick Популарен член

Се зачлени на:
    28 мај 2011
    Пораки:
    1.598
    Допаѓања:
    1.835
    7-8 пати де бре! Опушти се, не мисли на болката. Гледај да се навлажниш повеќе и не е можно да те боли толку што нема да можеш да издржиш 4-5 минути, па потоа се е полесно. Прочитав предходно ако сакаш толку (бидејќи толку пати сте пробувале :roll: ) ќе издржиш, не е колење, мала болка (кај тебе ПРЕГОЛЕМА :worried:ilent: ) која е минлива. (Скоро) сите ги болело, издржале, можеш и ти ;)

18. mercyyy

mercyyy Активен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2011
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    нова сум на форумот, го направив само поради ова прашање...со дечко ми сме во врска веќе 9 месеци...имам 17 години а тој 20 секогаш ми вели дека нема да ме присили на ништо но се почесто почнува теми околу првиот сексуален однос, јас порано бев премногу заинтерсирана, но сега сум се помалку...во некои моменти знам и јас самата премногу да се опуштам, но не можам да кажам дека сум сигурна во тоа дека сакам да имам односи со него...не знам дали тој е вистинскиот а премногу го сакам...можеби вака се чувствувам несигурно и поради тоа што моите родители постојано ми префрлуваат бидејќи не сакаат да бидам со него поради тоа што тој е од село а јас од град...не знам навистина што да правам...на моменти сакам да му дадам, но на моменти чувствувам голем страв и несигурност...што да правам? ако може некој совет? Благодарам, однапред... :)

19. crnamacka01

crnamacka01 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 ноември 2011
    Пораки:
    262
    Допаѓања:
    25
    Срце,ако сте се триеле или ако те стиснал ти го повредил вагиналниот канал,каде има најмногу крвни капирали..Па затоа сигурно ис имала крв,неосетно те стиснал,ако те галел или ако ти ставил прсте малку...

20. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.719
    Штом се двоумиш одговорот е не. Почекај си, кога ќе бидеш сигурна во себе и во него. Никој не може да те натера на нешто што не сакаш.
    А во врска со родителите немам коментар... И што ако е од село?!