1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Девица со прашања околу првиот секс

Дискусија во 'Секс' започната од MarilynMonroe, 26 октомври 2010.

1. Butterfly15

Butterfly15 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јуни 2010
    Пораки:
    1.146
    Допаѓања:
    2.620
    И мојот прв однос беше на 17 години. Не си малку време со дечко ти, па ако мислиш дека си спремна за тоа, направи го.

2. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.719
    Не ти е рано, ама ако не си сигурна тогаш е рано. :lol: ;)

На thelittle17 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. maki555

maki555 Активен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2012
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    0
    Nevini

lugje me interesira kako e cuvstavo da izgubis nevinost, sto kao odi, se sekam da znam, imam 17 god i uste sum nevina i mnogu me interesira kako izgleda toa koga gubis nevinost iako uste nemam namera da go napravam toa. Me interesira dali mnogu boli, kolku krv tece ? Jas mislam deka koga ke izgubam nevonost ke se cuvstavuvam kako odelena od se, od moite drugarki, bidejki i tie seuste se nevini i ako jas bidam prvata od niv sto ke izgubam nevinot ke se cuvstvuvam odelena od niv .. :/ ama sepak sakam da znam kako odi toa, zosto ke dojde den koga i na mene ke mi se sluci toa da znam sto, kako :$ ve molam pomognete.... :)

4. Mama90

Mama90 Активен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2012
    Пораки:
    23
    Допаѓања:
    9
    Nevini

Кога ќе дојде тој ден ке видиш.

На maki555 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. maki555

maki555 Активен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2012
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    0
    Nevini

da, no sepak sakam uste sega da znam :)

6. cherry-heart

cherry-heart Активен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2012
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    4
    Немој и да се брзаш, убаво е да си невина. А инаку, како е. Па убаво е, но сепак зависи од тоа со кого ќе ти биде првиот пат, гледај да биде со некого за кого си сигурна дека те сака. Не боли многу, а за крвта, кај некои тече многу, кај некои многу малку, а кај некои воопшто не тече. И нема зошто да се чувствуваш одделена, ти ќе си го направиш тоа кога ќе си подготвена и кога ќе си најдеш човек кој го сакаш.

7. Shoe-Gal

Shoe-Gal Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    368
    Допаѓања:
    178
    Сигурна сум дека сите вие девици не станавте и си рековте ДЕНЕС СУМ СПРЕМНА ЗА СЕКС и отидовте и го направивте тоа. Дури и 70% од вас сум сигурна дека кога се соблекувавте и додека тој стоеше пред вас и се соблекуваше ви се тресеа нозете, или колената, или барем малку чувствувавте страв :D

8. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2011
    Пораки:
    3.619
    Допаѓања:
    9.009
    Драга Маки,секоја девојка различно го чувствува губењето на невиноста,која осеќа болка помалку или повеќе,не е ништо страшно во секој случај.Најважно е да го направиш тоа со личност во која ќе се вљубиш,која ќе те сака и почитува,и секако да си се информираш околу болести и како да се заштитиш.
    Никако немој да мислиш дека ќе се оддалечиш од другарките,напротив,ќе бидеш веќе жена ,но само со искуство повеќе во животот ;)
    Лошата страна е тоа што на денешно време невиноста ја изгуби својата вредност ,само ќе те советувам внимавај со кого ,затоа што не секој ја заслужува.
    Ти посакувам се најубаво :hai:

9. koritsaki

koritsaki Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    18.404
    Допаѓања:
    105.630
    Девојки , само да кажам не се брзајте многу многу. И да не ве присилува никој , ако ве сака тој ек почека кога вие ке сте спремни. И не е воопшто срамно ако имаш 18,19,20+ години и си уште невина. Кога ке дојде тој ден ке видите , а не да се замарате претходно. Тоа би требало да се случи спонтано , и да му веруваш на тој а за сигурност пфф па во животот ништо не е сигурно така и ова..дали ке биде тој засекогаш со тебе итн..

10. didisi

didisi Популарен член

Се зачлени на:
    22 септември 2010
    Пораки:
    1.969
    Допаѓања:
    3.683
    Не е ништо посебно како што замислуваме пред да се случи, така што слободно опушти се и немој многу да мислиш за тоа , кога ќе ти се случи и сама ќе се смееш, ќе си викаш леле со што сум се замарала. Иначе за цувството и болката е индивидуално, кај мене крв и болка немаше.

11. IviA

IviA Истакнат член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    217
    Допаѓања:
    24
    devojki imam mal problem , neznam kako da si presmetam plodni i neplodni denovi , gledav na kalkulatorite na internet i mi izleguva deka nemam neplodni denovi , denes mi dojde menzis i mi trae obicno 3,4 dena , i prethodniot pat mi dojde na 28 Januari do 1 Ferbruari , znaci ima 21 den od 1 februari do denes , pomognete ve molam sakam da zapocnam so seksualni odnosi a ne znam koi denovi se pogodni za toa , blagodaram odnapred ;) ;) ;)

12. Shoe-Gal

Shoe-Gal Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    368
    Допаѓања:
    178
    користи си заштита и ќе си немаш гајле :D

13. ciribiribela

ciribiribela Популарен член

Се зачлени на:
    12 август 2010
    Пораки:
    1.272
    Допаѓања:
    652
    Јас мислам дека најпаметно ти е да користиш заштита доколку почнуваш со односи, не се потпирај на тоа кога ти се плодни а кога неплодни денови. Зошто после ако ти задоцни макар и еден ден да си ја удираш главата, трудна сум или не сум. Вака кондом и чиста работа. Ако можете да се договорите со дечко ти да не свршува во тебе, од тоа поарно нема, тогаш можете да имате секој ден :)

14. IviA

IviA Истакнат член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    217
    Допаѓања:
    24
    blagodaram i jas taka si pomisliv , no ne bev sigurna

15. I.vana

I.vana Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2012
    Пораки:
    126
    Допаѓања:
    40
    Најчесто нема врска плодни и неплодни ако сврши во тебе :) Инаку плодни се 13, 14 и 15 ден од денот на добивањето

16. franky

franky Активен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2012
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    12
    Ги читав постарите постови од Еми и советите, така да се пронајдов во нив со разлика што имам 23 години, не се посветив на образованието комплетно,завршувам сега со студиите, но секогаш сум имала време за шетање и забава, само што проблемот ми беше што не можев да најдам некој со кого ќе ми биде убаво, кого одвај ќе чекам да го видам и бакнам, а не како што беа моите неколку 3-4 врски од по 4 месеци, во кои ми беше досадно, барав глупави изговори за да не се видуваме, и на крај нормално ја прекинувам врската...и според некои постови горе, јас само за да не останам невина и да не ме гледаат како freak по секоја цена сум требала да имам односи со некои момци со кои што не сакам да бидам, глупост. Нормално дека сум имала и мувачи за една или две вечери, но повеќето од нив не сакаат врска, како што и во последно време нон стоп налетувам на такви...и да моментално немам дечко, не можам да кажам дека ми е убаво вака сама, можеби и многу барам, ама барам некој кој мене ќе ми се свиѓа, кој мене ќе ми одговара. Мојата најдобра другарка сега на 24 години прв пат имаше односи со дечко, но прв пат е и заљубена, така да со неа се тешам дека има надеж за мене, не се плашам од тој чин, нити пак имам намера да ги мачам дечките да ме чекаат.. само сакам дечкото стварно да ми се свиѓа и се ке си биде како што треба. Секој со свои чудни проблеми 8)

На Tanjamm, babyblond и littleflower им се допаѓа ова.
  17. littleflower

littleflower Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2012
    Пораки:
    711
    Допаѓања:
    1.483
    И јас имам 24 години и сеуште не сум имала односи. Истиот случај сум како тебе и Еми, со една мала разлика. Идам со еден дечко веќе 4 месеци, ама не се гледаме често. Некако.... на моменти навистина имам чувство дека не е тоа ТОА. И стварно не знам што да правам.... Се надевам дека срцето ќе си го даде одговорот... Ве поздравувам...

18. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.837
    Нешто има што многу ме интресира... како девица што имала секс последниот ден од менстуралниот циклус може да знае дека не веќе девица :?: не знам зошто ама ова ми било од секогаш интересна тема за дискутирање хаха :lol: ајде сега просветлете ме :rofl:

19. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.719
    Крварењето при прв секс т.е кога доаѓа до кинење на хименот и крварењето при менструација се разликуваат.

Ама која девица би имала прв однос за време на менструација? :?: Толку време се чувала и на крај да се даде на последен ден од мензис? :^)

20. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
    Ха? Демек нема да знае од што е крвта? Ако добро разбрав.....
    Pа дали си девица или не, не е еквивалентно на тоа дали ти потекла крв првиот пат или не. Тие што немале крв при сексуален однос не значи дека се вечно девици.
    Си имала секс - чао невиност. А дали хименот се скинал, па дали имало крв, дали влегол цел или 3/4 ама ич не е битно.

Значи како да знаеш дали си девица или не: ако си имала секс, не си. Simple as that

На Mini-Mouse и Hipica им се допаѓа ова.