јас имав како вториот химен на сликата, и мислев дека нема да можа да имам секс, али си бидна само по себе мислам дека нема врска тоа
Spored mene devojkata treba da e podgotvena psihicki za seks,dosta so tie gluposti demek site se skinati jas sum crnata ovca nevina sum,mili moi nevinosta si e vasa koga sakate togas dadete ja nekomu koj vi znaci i na kogo mu znacite,maski ko maski,vo maskite muabeti nekoj gi ismejuva devicite.........no edno da vi kazam sekoj ma sekoe masko bi sakalo da ima odnos so nevina devojka,djabe ne se prodava nevinosta............................. za toa koga sakajte napravete go toj cekor,bidete podgotveni i opustete se nisto ne e strasno samo muabeti poveke kruzat.............
Да те демантирам mrazulke. Јас лично не сум нешто посебно загреан за невина. Таа не знае ништо,треба да ја учиш.Треба време,простор и нерви за тоа и зошто толкав труд за џабе? Машкото многу поголемо задоволство ке доживее со скината и разработена одколку со невина. Многу машки со кои сум зборел го делат моето мислење. Друга работа, при наше прво ѕехсулано искство, сите сме млади и недоволно зрели да тоа го направиме со „вистински партнер„. Ма која е таа „вистинска особа„ и како да ја препознаеме кога на тие год не знаеме ништо од животот? Меѓутоа сепак, невиноста се дава само еднаш и внимавајте со кого легнувате
Dobro e sto me demantiras........kako sto razbrav velis deka ako nekoja devojka e nevina taa ne znae da se odnesuva vo krevet........nema da znai da no prviot pat,ke i bidi tesko,ke e stegnata,nema da e opustena no se se uci vo seksot barem toa e lesno i nema nekoja filozofija sve zavisi od dvajcata,strasta pomegu niv,ova ona, velis nemas nervi...........ako ti znaci devojkata a e nevina i mlada i neiskusna ......i taa te posakuva sto ke napravis ke i reces devojko jas baram nekoja sto ne e nevina,hehehehhe,e sega velis koja e taa vistinska osoba............vistinska osoba e nekoj koj i znaci na devojkata,ne da legne so prviot,sega ispaga mladi sme neiskusni ajt ke zamizime i op ke go napraveme toj cekor............prv pat e mora vnimanie........
ма неее немој не се плаши не боли толку кај секој е различно,ако го сакаш вистински и ако си спремна за тој чекор во врската тогаш напред нема потреба од страв мојот 1 пат беше на 16 год го сакав и повеќе од многу и не болеше многу,па иако веке не сум со него не се каам знам дека тој беше тој вистинскиот на кој сакав да ја подарам невиноста и после 1 год врска водев лјубов со него само опуштено ако се сакате се ке биде совршено
Баш и јас сакам да знам дали крвта излегува веднаш после завршување на работата, или подоцна. Само не се смеејте бидејќи навистина не знам
^ Зависи од тоа колку е еластичен хименот. Пример јас првиот пат немав ништо,вториот пат кога си отидов дома приметив, има некои одма забележуваат крв
Не плаши ја така, не мора да тече крв со литри. Најчесто се тоа само неколку капки 2-3-5 , се разлеваат и толку. Многу повеке крв тече да речеме кога ке ти се раскрвави носот. Значи тоа е само нешто малку и симболично.
Првите секунда две , штом влезе во тебе и толку. А на MRAZULKA да и одговорам. Добро размислуваш како за твоја возраст. Имам поголемо животно исксутво од тебе и сеуште знам да се заљубам во погрешна, и пак да речам дека ми е последен пат и пак потоа да влезам во истата каша, и пак разочарување итн
прв пат... терба да имаме секс со дечкоми, прв пат ни е на двајцата. Јас сум потполно спремна имам 17 години и со дечкото одиме веќе една година и 4 месеци.Сме зборувале за темата секс, ама имам едно прашање .. прв пат добив пред 1 година сум била и на генеколог ми рекоја дека нормално ама не ми е редовна менструацијата некогаш ми доаѓа порано некогаш ми касни дури и цел месец... дали може да настане проблем ако имам односи сега кога менструацијата не ми е стабилна?
^ Не се секирај, не може никаков проблем да ти излезе. Но, да знаеш дека нормално е да има некаква промена во организмот кога ќе се има првиот сексуален однос. Мене на пример ми каснеше многу повеќе од вообичаено, и готово си помислив бремена сум. Само памет во глава, да си се заштитите бидејќи твојот дечко, како и ти, е неискусен.
па не е стаболна менс и на поголеми години.. не се грижи за тоа,и како што кажа феминката над мене очекувај промени бидејки ти е прв пат,нормално да имаш промени...и користете заштита оти да не се нервираш покасно кога ке ти доцни а и така веке ти доцни
Поомошш Луѓее имам голем проблем.. јас сум сега за 1 година .. па сакам од вас помош .. одам со дечко ми 3 месеци и сакам да имам односи со него.. ве замолувам помогнете ми за последицитее !!
аууу сте се изнаодиле... се сте поминале па дојдовте до секс? рече 1 година.. најверојатно средно... тебе толку ти се брза? уживај во детството бе чупе
Епа таман сте на таа тема да ми дадете совет ?! вака имам 14 ипол години.. идам со дечко ми 3 месеци.. и имаме повеке пати разговарано на темата секс.. па ве молам нешо.. што ке биде ако му дадам само у гз.. ?! ке има некакви проследици ?!
девојче те молам размисли убаво имаш само 14 години и дечко само 3 месеци ти според тебе сметаш дека треба да имаш веќе секс со него? па ти си сеуште дете. јас сум речиси мажена и со 25 год уште се немам осудено на анален секс... и да ти кажам многу е болно и би ти било трауматично. искрено малце ми се слоши од муабетов 14 годишна да има анален секс.
немојте бре луѓе да се ослонувате и да им верувате на машкиве ти сама ако не си размислиш кој друг ,дечко ти што му е тоа во глава??? од кај знаеш дека нема да те откачи? некои луѓе идат со години па раскинуваат а не пак 3 месеци и ти плус млада ,седи си мирна ако те сака ќе те чека ,немај многу доверба во машки непредвидливи се со нив секогаш треба да имаш 2 план на страна ме сваќаш не 4 очи 100 очи отварање а не повеќето девојки се нурнале во пргратките па после кога ќе ги остават боледуваат со месеци ова ти е мој совет со среќа
Јас мислам дека ти треба тебе само ПО ГЗ а не У ГЗ (последица-отисок од прсти но со нај добра намера ) А тој дечкото колкав е, да не е за 2 година? Јас мислам дека не само секс, па вас ви е идеална возраст за брак, зашто ако почнете со секс уште сега а врска немате, до брак ќе стигнете ако те затрудни. Оди учи, прочитај некоја лектира, едуцирај се, не пишувај глупости.