Zal mi e za Mine i Sinan,gi razdelija na mn.grub i podmolen nacin.Sepak mislam deka Mine otkako vistinski ke go zapoznae Timur,ke se zblizat i ke go zasaka.
Spoiler леле луѓе ќе го убиеле синан? Зошто, како, кој? Ако знае некој ве молам пишете!!! Иначе серијава редовно ја гледам и многу ми е интересна особено се изнасмејав денес со Фунда и со братот на Мине хаха....
Се утепав од плачење за Ердал и Фунда синоќа...солзи не ми останаа ах таа дебелата Севим или како се викаше Aко Ердал не ја зеде бегалка, скар сум му
добро е ја средија мине сега топ е . хаха ердал ми е најјак , а оваа мајка и на фунда стварно е кретенка.. иначе сакав да прашам за тетка и на мине зашто е во затвор не ми е баш јасно тоа сплетките што се околу неа ако знае некој нека пише
па ја обвинуват за бомбашки напад... инаку оваа ќерката на Тимур е права кретенка..со и направило детето и мине ништо...за фунда и ердал браво нека им покажат дека љубовта победува...
Овој стариов татко и` на Мине 2 години се гледал со непозната жена,со која случајно се запозна на улица. Она момичиштено од Тимур колку ми е одвратно Неможам да го смислам.Море јас да бев на место на Мине ке го задевев,ке го отепав до сега. Возеше кола,возеше јахта,се глуппираше ,уриваше...и после -Те молам прости ми тато! Море кога ке го видам ми се А оваа Емине што и стана?! Од љубомора е тоа ,од љубомора и ништо друго.Шета со разни мажи,се додерува и мисли дека некој ке ја види.Море ем глупа ем грда,ем грозна...