1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Девојката која ја сакав (Канал5)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од I.love.your.lips, 8 ноември 2012.

1. mariatim

mariatim Популарен член

Се зачлени на:
    29 април 2010
    Пораки:
    1.152
    Допаѓања:
    12.528
    е оваа Мине со устана толкава ко пештера мн ме нервира што се замислува го игнорира сопругот а се потпикнува на други кокетарка една ШПАГЕТА

2. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    После рекламата на таа сликата што ја кажуваат мине мн е грда,ама сега демек после 2 год. е мн убавка.
    Ама мн ме нервира што трча по други мажи а има свој |(

3. ocila

ocila Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2012
    Пораки:
    5.513
    Допаѓања:
    1.900
    место по тимот да трча она трча по други мажи..господ да чува и да брани...

4. The.Princess

The.Princess Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јуни 2012
    Пораки:
    281
    Допаѓања:
    146
    Не дека серијата ја гледам, ама онака мо малце зафаќам од тук там и единствен заклучок ми е: Ми се :puke: од Мине Можеше ли, се питам, погрда да биде? Добро овие од бихајнд д сценс не и стаиле малце шминче,ова она..

Инаку, стварно sorry за оффтопик.. :angel:

5. capri

capri Истакнат член

Се зачлени на:
    17 септември 2010
    Пораки:
    73
    Допаѓања:
    23
    дали некој знај како можам на youtube да ја најдам, ама на турски :)

6. Filiposka

Filiposka Истакнат член

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    384
    Допаѓања:
    261
    Ја изгледав на турски и очи ме испоболеа....ама таква си сум јас не можам да чекам овие од канал 5 да ми пуштаат по 20мин епизода.....а бре пушти ја како што е оригинал снимена од 90 мин :fubar:
    ама и можам да кажам дека се разочарав :( да чекаш некој 39 епизоди за да видиш дали ќе легнат заедно или не и да дојди ден на свадба да се надеваш дека ќе се случи нешто опа-цупа :lol: и пред потпишувањето да се појави бившата ти жена :@ епа стварно мислам дека не е фер :(
    А мислам дека ќе има и втора сезона од серијава ;)

http://www.youtube.com/watch?v=4y2DrZtFhMA

Оваа е последната :)

7. nonenceee

nonenceee Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јуни 2012
    Пораки:
    335
    Допаѓања:
    1.016
    Ц ц ц ц ... како можете да кажете дека Мине е грда ... :x :x :x :x :x :fubar:

8. Marbella

Marbella Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2012
    Пораки:
    615
    Допаѓања:
    342
    Леле луѓе никој не ми кажавте што ќе се случи со Синан,како ќе се случи тоа??
    зошто ќе го убијаат?

9. Filiposka

Filiposka Истакнат член

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    384
    Допаѓања:
    261
    Ќе го убијат во последната епизода,ама нема да се покажи кој ;) мислам и тоа нормално за да има наставак :lol: .Е сега во моментот кога ќе го убијат Тимур ќе биде излезен малку од сопствената си свадба и нормално секој би помислил дека тој ќе го убие,ама јас си мислам дека убиецот е девојката со која ќе почнат да работат не знам како се викаше или пак евентуално неговиот татко(затоа што нешто кажа на суд против него ама не разбрав што беше тоа) ама тоа останува на продуцентите како ќе го смислат тоа за наредната сезона........а Тимур дефинитивно не е тој што пука ;)

На Marbella му/ѝ се допаѓа ова.
  10. capri

capri Истакнат член

Се зачлени на:
    17 септември 2010
    Пораки:
    73
    Допаѓања:
    23
    фала многу :D

11. ocila

ocila Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2012
    Пораки:
    5.513
    Допаѓања:
    1.900
    Јас мислам дека тимур го уби Синан....

12. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    Значи секоја турска серија мора да заврши со тажен крај и со убиство на главниотт лик.
    Сепак воошто не ми е жал за Синан.

13. Macushkaa

Macushkaa Нов член

Се зачлени на:
    18 ноември 2011
    Пораки:
    608
    Допаѓања:
    155
    на почетокот мн ми беше убава серијава, мислев ќе биде поинаква од другива ама ништо и во неа све се исплетка и глупости на крај -.-

14. l0vE...-love

l0vE...-love Популарен член

Се зачлени на:
    8 ноември 2012
    Пораки:
    575
    Допаѓања:
    144
    Meне Синан ми е многу сипматичен за разлика од педофилот тимур се венча со девојка која неколку години постара од ќеркаму..пропаст :o :tmi: :^)

На tessie му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Inna5

Inna5 Популарен член

Се зачлени на:
    22 април 2012
    Пораки:
    698
    Допаѓања:
    626
    Абе заврши ли ?

16. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.634
    Допаѓања:
    22.049
    И Синан и Тимур и Мине се за никаде, само тетка и' на Мине вреди повеќе од петпари и таа баш ја направија да биде најнесреќна...
    (инаку спојлериве се затоа што е подолго мислењето и да биде попрегледно, а инаку не се откриваат идни содржини)

Мине
    На почеток ми беше ептен мил лик и тука го имам пишано тоа...се' додека не се омажи за педо-Тимурот. Особено сега каква што е две години подоцна, откако убаво си ја разгалил со триста удобности притоа без да ја пипне (хмм, чисто сумњам дека воопшто постои таков маж :lol:). Па разговори долги, длабоки и емотивни со колеги, па сами на балконче, па нз шо и како...Вчера па како му се издра на девојчето беше капак, а и Тимур не беше поарен...убаво и' направи Мерве со пораките, убаво... Не викам дека и таа беше цвеќе за мирисање, ама оваа се спушти на нејзино ниво. :puke: (теси секогаш нали, со пофални зборови за оние кои важат за негативни ликови според масата, од Лисјата па наваму :geek: ;) ) Ама стварно, вчера девојчето ич не беше криво...и да, после такво понижување од некоја си таму неколцина години постара од мене шо ми шефува во куќа на татко ми, можеби и јас би нашла начин соодветно да и' се одмаздам... ]:)
    Синан
    :? Во шо се претвори бе типов? Ептен нешо се уфилма откако се врати од Америка, стана ист манипулатор и искористувач како што и доликува на некој од неговата фамилија...„Мине ако ме побара одма ќе и' се вратам.“ Дај не ****, баш одма ќе потрча по твојата пред банкрот фамилија и ќе си го остави удобството она и син и' шо го уживаат кај Тимур у пакет со слобода да си прави што си сака, мислиш слободна е, за тебе да ти се врати, размазен еден... :puke: Како се лигавеше по Мине пред три години сеа мачо изиграва, гив ми а брејк...
    Тимур
    Педофил е и го мразам, ама ми е далеку помалку антипатичен од Синанчо и тоа во што се претвори тој. Лош татко, пред се'! Во ниту еден момент не мислеше на чувствата на ќерка му кога тој ќе и' донесе некоја напумпана и оставена дома. Изглеа у серииве, само Џемиле е таков идеален примерок на родител кој децата си ги става на прво место...
    Туран
    Леле мајко мори, тој нашол да збори за моралот на неговите деца...погледни се себеси бе алооо! После Суреја му е крива...ццц продавач и проповедник на лажен морал, намќор еден :puke: Неам коментар за човеков...уште со цел памет му вика на Ердал (мислејќи на Русинката) нешо као не барај да те разбере човек кој љуби...оди легни си...
    Емине
    Покварена е и тоа многу, но барем не е како Туран и Мине, не го крие тоа зад некој вел на наивност и невиност и морал. А таа е најкрива за се'. Koj си го копа гробот, сам паѓа во него, да не ги криеше пораките и писмата од Синан, Мине никогаш немаше да биде приморана да се мажи за педо по кој оваа умира. Не ми се верува дека си иде со татково од Синан :D да не ќе има хепи енд причава нивна случајно?
    Ердал и Фунда
    Убав пар ми се, фини се и двајцата и си одговараат. Ердал е малку припрост, а да не заборавам и себичен дека е. Мине кога беше беспомошна, што не ја поддржеше да се бори за тоа што таа го сака, не е убаво...со еден аршин за мене, со друг за сестра ми...

17. mariatim

mariatim Популарен член

Се зачлени на:
    29 април 2010
    Пораки:
    1.152
    Допаѓања:
    12.528
    ПОСЛЕ ГЛУПОСТИТЕ КОИ СИТЕ ГИ НАПРАВИЈА (ОСОБЕНО СТАРЧЕНО ШВАЛЕРИШТЕ ШТО СТАНА) НА ЕМИНЕ КЕ НЕМОЖЕ НИКОЈ НИШТО ДА И РЕЧЕ НА КРАЈ :D :D :D А ТОА ДЕВОЈЧЕТО ОД ТИМУР НА ЖИВЦИ МИ ОДИ :@

18. ocila

ocila Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2012
    Пораки:
    5.513
    Допаѓања:
    1.900
    не ее...завршил... :)

19. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.634
    Допаѓања:
    22.049
    Ме расплака Мерве. Далеку дека ја оправдувам, но многу добро ја разбирам и сфаќам зошто постапува така. Тимур е многу себичен татко. Му го поремети животот на девојчето за една која може да му биде ќерка и туѓо дете. Заради личен каприц, желба, страст... :puke:

A oд патетиката на Туранчо ми се оди по голема нужда... :puke:

20. Rna

Rna Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    190
    Допаѓања:
    63
    Ова серијата ја гледав порано ама поке не ми се гледа зошто почна да ме нервира овај стариот Туран.
    За да не се срамел од керкаму ја омажи со чоек шо можи татко да му биди , а тој си има швалерка..Ццц :fubar: :puke: