Od Timur mi se kreva pritisokot,koj covek ejjj...si ja zapostavi rogenata kerka za devojka koja ne go ni poglednuva.
Bas mi padna zal za ovoj Erdal i Funda,tolku se izraduvaa koga misleja deka ke imaat bebence grevcinja
искрено...жал ми е некако за Емине што ке биде со неа знае некој? кога ке дознаат за татко му од синан како ке реагираат?????
Spoiler Ко шо глеав негде на крај од сезонава ќе мрдне скроз. Имаше една сцена каде шо доаѓа дома со цвеќиња уфилмана дека со неа е дојден и еден Селим, наводно да ја бара за жена. И овие сите зачудени и' oбјаснуваат дека сама дошла оваа не може да поверува.
Не ја жалам па шо сака нека е. И' го уништи животот на родена сестра. Криеше писма, праќаше СМС пораки во нејзино име, ја заклучуваше, немилосрдна беше кон неа... A Тимуров скотски, после све што и' направи (да не заборавиме, тој е крив речиси колку и Емине) уште па ја заклучува. Сосила те терам да ме сакаш работава...лелееее ...
Овој Тимур и кога глумеше во Под Сенката на Врбите неможев да го смислам..Толку многу ми е антипатичен како актер...Во серијава цело семејство е пореметено на чело со стариот,фаќа швалерки на стари години а кога ќерка му остана трудна му беше срам да излезе на улица и ја омажи со човек 3 пати постар од неа.Сестра и на Мине е лудача невидена незнам како ја трпат,очигледно е дека и фали некој штраф во глата..Неможи да поднесе дека сестра и е поубава од неа,побогата и и го уништи животот...
Сериата е добро на почеток беше супер а сега малку и досадна али таа девојката Мине е досадна ни самата не знае што сака и ич не знае да глуми
Све разбира само неможа да свата што и е филмов на Емине што се замарат уште со фамилијава од Синан ? што сакат да постигнет со тоа ?
Само така на Емине она мислеше дека нема да ја дознаат оти е она сестра и на мине..и декз оде со татко му на Синан...Ку**а проста...