Форумџика на годината

Девојката која ја сакав (Канал5)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од I.love.your.lips, 8 ноември 2012.

1. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.708
    Допаѓања:
    23.142
    Е глупо е вака да заврши. Барем нешто да дознаевме. Пример, за убиството на Синан, има повеќе опции: Мемо, стрикото на Јасмина, Тимур, евентуално Дерин (мада не ми личеше на женска рака).

Зошто Тимур замина на пола саат од свадбата?

Шо бараше мајката на Мерве?

и тн и тн

Сигурно се планирало и втора сезона, ама сигурно не им одговарало финансиски па ја остаиле на пола пат, а со тоа и ја до-ус*аа.

2. Someonespecial

Someonespecial Free-minded aesthete

Се зачлени на:
    17 ноември 2012
    Пораки:
    13.119
    Допаѓања:
    163.752
    Серијава ич не ја гледав, некако не ми привлече внимание. :|
    Сега го ѕирнав крајот, и не ми е жал што не ја гледав. Според мене, невпечатлива серија со бескрајно глупав крај. |(

3. gentle.girl

gentle.girl Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2013
    Пораки:
    594
    Допаѓања:
    251
    Дане знајт некој дали кје имат уште една сезона ?
    таман е загледав редовно..и последната епизода -.-

4. Toprak

Toprak Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јуни 2012
    Пораки:
    359
    Допаѓања:
    277
    Катастрофа !!
    Ваков глупав крај на серија до сега немам видено.Фактички серијата нема крај.Ова беше само крај на една сезона и без продолжеток ,серијата нема крај.А бидеќи нема 2 сезона, сега само ке фантазираме кој го уби Синан,малиот од поправителен дом,чичкото на Јасмина или лудачката која му се закануваше.А можеби и Тимур. Ама не ми се верува, премногу е чесен за да се послужи со вакви одвратни работи.Се ми се чини оти излезе да се види со бившата жена која му дојде на свадба.Таа сигурно му се јавуваше на Тимур и На керка му и ќутеше на телефон.Замислете ,филмот заврши а Тимур не рече ДА на прашањето на матичарот. Се остана недовршено.

5. Veki4kaa

Veki4kaa Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2012
    Пораки:
    5.440
    Допаѓања:
    18.174
    серијата не е завршена туку крај на сезоната, а и на јутуб ги нема епизодите од втората сезона, ваљда не им се доснимани :@

6. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Има еден куп вакви, што ги давале, а не се доснимени. Има еден куп, што само ги даваат, а не им е битно дали се доснимени. Битно они се "хит, безвременски, го потресуваат балканот, ги рушат сите рекорди на гледаност, од редот на најдобрите и т.н. и т.н.". И секако, битно им е да се турски и со плачки. Не ја следев редовно серијава. Еднаш во неделата ако ја фатев. И баш прееска мајка ми ми кажа, како завршила. Не ги знам имињата, така што само асоцијации ќе давам.
    Јас сум убедена дека овој со гајтан веѓи ќе преживее. Зошто? Знаете? Кога оваа малечкава невеста прими куршум во глава, ништо не и беше. После оној психопатот од Завет, во глава си пукаше, пак ништо не му беше. Оваа другава психопатка, се истумба со кола, ништо не и беше. Само бебето го изгуби. Овој гајтан веѓи, го прободеа со нож, пак ништо не му беше. Овие како од карпа да се, мајката. За нив еден куршум е како вадење заб. Не се сеќирајте, ништо нема да му биде. Јас и покрај тоа што не следам серии, знам скоро се' што се случило, секаде слушам за нив.

На Someonespecial, femina0 и Majuv4ence13 им се допаѓа ова.
  7. kristince51

kristince51 Популарен член

Се зачлени на:
    9 јануари 2012
    Пораки:
    787
    Допаѓања:
    1.021
    јас мислам дека ке има зашто така прочитав само нешто дека нема да има многу епизоди нешто со режисерот има проблеми ама дали ке ја дава пак канал 5 незнам иначе во грција имаа голема гледаност оваа серија а за другите земји незнам

8. katalina

katalina Популарен член

Се зачлени на:
    14 октомври 2010
    Пораки:
    1.615
    Допаѓања:
    772
    Ocekuvav glup kraj,ama ne e do tolku.Se' ostana na pola pat sto se veli.Sto se odnesuva do ubistvoto na Sinan,definitivno ne e Timur,premnogu e ocigledno.Mislam deka onoj maliot sto gi manijacese celo vreme.

9. kristii

kristii Популарен член

Се зачлени на:
    10 април 2010
    Пораки:
    1.650
    Допаѓања:
    1.707
    Многу глуп крај стварно на серијава.Не се знае ништо исто како на Ифет што направија ни се знае кој го уби Синан,ни која е и како изгледа жената што се појави.Не знам ама овие режисериве стварно почна да претеруваат.Барем нека завршеше како клише " Си живееа среќно до крајот на животот" A не вака како што заврши.Се разочарав премногу.

10. StylishGirl135

StylishGirl135 Активен член

Се зачлени на:
    7 февруари 2013
    Пораки:
    91
    Допаѓања:
    16
    Серијава ја гледав цела, ама мнногу глупо заврши. Не се знае кој е убиецот на Синан и дали умре тој! Не се знае дали Тумур и Мине се венчаа или мајка и на Мерве ја спречи свадбата. Стварно глупо заврши. :^)

11. femina0

femina0 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 октомври 2012
    Пораки:
    80
    Допаѓања:
    59
    Сите турски филмови заврсуваат глупаво барем тие сто сум ги гледала јас но поглупав крај од ова немам видено навистина требат да му дадат признание на резисерот за глупавиот крај а и за најглупавата серија досега.Мислам дека нема да има втора сезона да имасе немасе да биде крај на серијата туку крај на сезоната исто како и ифет сто немасе нема ни ова и мн други скоро сите вака заврсуваат. Незнам зосто ги запоцнуваат филмовиве кога не ги доврсуваат |(

12. Flower27

Flower27 Популарен член

Се зачлени на:
    6 декември 2012
    Пораки:
    1.531
    Допаѓања:
    4.180
    Ја гледам серијава ама некако воопшто не ми е интересна

13. Someonespecial

Someonespecial Free-minded aesthete

Се зачлени на:
    17 ноември 2012
    Пораки:
    13.119
    Допаѓања:
    163.752
    Да, да, за сите така велат... |(
    Абе ќути, која од која побезвременска... |(

На Elennaa му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Kristina.R

Kristina.R Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2012
    Пораки:
    317
    Допаѓања:
    65
    досадна серија мајка мија гледаше але луја заврши

15. marta.99

marta.99 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2012
    Пораки:
    255
    Допаѓања:
    134
    живи глупости ја гледав од самиот почеток не беше лоша серија ама мораа ли вака да ја упропастат на крај -.- барем да снимеле и 2ра сезона вака се остана на пола ама тоа е

16. vickyy90

vickyy90 Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2011
    Пораки:
    1.487
    Допаѓања:
    1.074
    A толку сакав убаво да заврши,да си се земат Мине и Тимур,да си живеат среќно,барем малку среќа да видеше и Мине,кутрата цело време несреќна беше.... ;(
    Ама и се знаеше дека ке биде ваков крајот уште кога ја најавуваа кажуваа демек ке има драмтичен почеток а уште подраматичен крај,всушност и сите турски серии завршуваат недовршени

17. vendiii

vendiii Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    2.465
    Луѓе како заврши ќе може некој со 2-3 реченици да ми каже ...

18. ocila

ocila Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2012
    Пораки:
    5.513
    Допаѓања:
    1.900
    Па тимур и Мине се земаа...свадба правеа..некој го уби синан само раката му ја дадеа..а тимур го немаше меѓу-време...се појави бившата му жена и ги дадоа само чевлите... :)

19. Polsko

Polsko Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2012
    Пораки:
    937
    Допаѓања:
    573
    Не разбирам зошто Канал 5 ги дава истите серии од почеток? Сега одново ја даваат во 19 00 само со променет наслов МОето дете :^)

20. Rama

Rama Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    5.496
    Допаѓања:
    55.100
    Филмот заврши испомешано и многу работи не прикажаа, па сега го тупат од почеток само со друго име, абе глупости живи :@