Ко малаа кога некоја серија шпанска ке завршеше несреќно се нервирав .. после и турскитее , али веќее скоро и да не ги гледам баш последните епизоди ,, веќее интересно е да ја гледаш содржината а не крајот .. и ние ке завршиме несреќно еден ден .. а онаа демек што бебето и бешее од Емир Рујаа што се случи ..
Направија ДНК тест,се покажа дека детето не е од Емир,и Мајка и да се направи демек не знае ништо и викаше на Руја зошто лажела ,и повеќе не ја покажаа ниту еднаш Руја Серијава ми беше ВРВ ,се до моментот кога се зедоа Фериха и Емир,од тогаш наваму ја испустија,многу непотребни расплети внесоја,а и крајот е ужас над ужасите
Девојката што се појави во серијата што ја доела Зехра ке направи нешто лошоо или , чудна ми е малку менее , изгледа е залубена во Емир , патем Емир со кој ке остане на крајот , лелее човекот да не знаеш каков е поубав со фризура или не ..
Da ke se zatreska vo Emir i ke trcha po nego.. na grobishtata ke si ja iseche namerno nogata za da ja nosi Emir do doma definitivno vaka kratko najmnogu mu stoi
Ејј којаа будала .. не ми се допаќа воопшто девојката некако налудничаво ми стои .. само гледа во едно место , нема шанси кај Емир она .. сега уштее 10 епизоди остануваат такаа ? баш глупаво ке заврши типот е секако убав преубав и без коса да е и со коса , поим за убавина
Se razocarav od filmov, bash sega na krajnite epizodi ne go gledam poveke - poglupavo nemozese da bide
кај да ги гледам епизодите од продолжението девојкии? ја гледав последната и натака веќе нема превод и ништо не разбирам само се нервирам а сакам да го погледам емир уште малце heeelp
Добро овај Емир има памет бе колку е јак?ваков уште поубав и е и по јак нека ме запроси бе лепота лепота лепота,немам зборови да опишам колку ми е убав типот... Ај да се опрам малку се занесив...Филмот не го гледав редовно и ако го гледав тоа беше само заради Емир дека ми е преубав,инаку интересно филмче во целост морам да признам,незнам зошто мене сега поќе ми привлече внимание филмот откако умре Фериха иако без неа и без Ханде не е то то,но сепак центар на внимание е Емир...Знам дека е само филм ама мн ме допира страдањето негово за Фериха не одолив ми е типот дури и во вакво светло,би сакала да знам како ќе заврши на крај и дали ќе биди подобро,иако јасно ни е дека без Фериха за него среќа нема... Да го грабниш и да бегаш кратко и јасно...
Аууу како е правото име на дечково, каков лепотан. На почетната страна било името на актерот, сега ќе го заследам на инстаграм.
На почетокот беше интересна,после откако се венчаа ја затупеа ептем.Продолжениево е сосема непотребно,а Емир во серијава освен со Фериха глупаво е да се гледа заљубен во друга.
@specificone Çağatay Ulusoy му е вистинското име на Емир. Да не ја сака Гунеш само сака да му се одмазди на Јафуз ама јас мислам дека ке се залуби на крајот во неа , инаку уште колку епизоди ке има а ?