13 епизоди се од Емиров пат според странициве на интернет. Поточно на интернет страниците ги има епизодите со таа бројка од отворањето на клубот на Јавуз и татко му на Емир кога ќе се самоубие Унал. Е од тука започнува продолжението Емиров пат а пред тоа епизодите по смртта на Фериха до ова каде што се отвора клубот ги нема на интернет страниците како што ги даваа на алфа и малку тоа мие измешано. Продолжението не е снимено до крај така да нема уште многу епизоди но со оглед дека ги даваат пократко на алфа ќе трае можи повеќе од 15 дена. Продолжението е како сосема друга серија немало ни потреба од тоа како и од онаков тажен крај но поради гледаноста режисерот сакал да ја направи уште попопуларна серијата со друг крај и ново продолжение но фериха потпишува договор за снимање на друга серија мислам дека се викаше Марал и епизодите од продолжението како нова сезона не се доснимени затоа што губи веќе смисла серијата и не е толку гледана и нормално нема финансиски средства а кај нас како по обичај се такви серии се откупуваат пола снимани па не доснимени и така.
Да ја нема , ама пак е мн интересна серијата се појави сестра му на Јавуз Санчактар Емир ја заведе да му се одмазди , девојката се залуби во негоо тој веќее и кажаа дека било само за одмазда и сака да му каже на брат и да се понижи тој пред Емир ама таа нема дакаже ништо , Ханде се врати во градот ке работи позади Етилер со свршеникот значи верена е ,Кореј уште ја сака ама изгледа ке биде со дадилката на Кан и таа е мила преубава добра девојка, Гулсун уште го сака прави скандали и така . Добро што онаа Зувал се врати во селото мн. ме депримираше кога ја гледав. И полицајката ми е мн. интересна. и таа го сака Емир , тоа е тоа на кратко .
Леле дека не ги гледав последниве епизоди и се ми е измешано денеска кога гледав ништо незнаев што се случува,одвај Ханде ја препознав А знаеш ли каде може да се гледа онлајн серијава ? Сакам да ги видам епизодите каде што загина Фериха ... Мене баш и не ми е интересен филмот сега ...
http://www.efilmovi.info/dala-sam-joj-ime-feriha-djevojka-imena-feriha-epizoda-67_941c390a1.html Eve ti , a ovdee se onie epizodi koi sto se sega http://www.soprevod.com/девојката-со-име-фериха-132-епизода_87a42b449.html
мене некако симпатична и мила ми стана сестра му на онај мафијашон. Баш би сакала Емир да се заљуби во незе.
Веќее се залубува , таа е вработена кај Ханде а кога ке се научи Ханде ке сака да ја избрка ама Емир нема да даде. баш убава е да ептен мила е.
Ја претераја со сеиријата јас мислам и ја изгуби целата смисла,безвеза како нов филм да почна,навистина немаше потреба од толку продолжеток,и со Јавуз работата ја однесоја до недоглед глупости... Би сакала да знам со кој ќе биди на крајот само и толку...
Се сложувам со тебе ,некако без врска ми е оваа продолжението ,како без потреба да се случува се... Можеби навистина крајот требало да биде кога Фериха умира и толку
Пробав и џабе,не можам да го догледам продолжението без Фериха,целосно се изгуби смислата,многу ми е натрупано дејството и ликови непотребно,а кога ќе се сетам како само добар почеток и содржина имаше
Јас синоќа ја изгледав последната епизода од првата сезона.Која катастрофа еј Колку непотребни сцени а крајот собран во само 5-6 минути ,онаа најважното... Знаев како ќе заврши имав читано овде но кога гледав се разочарав мислам дека свадбата ,смртта на Фериха ќе биде поубаво покажана. По тоа што го видов не се ни знаеше дека ја убија Фериха ? А ја убија ли, или самата умре ? Слушнав истрели ама се некако ми беше нејасно
Ете маж колку жали по жена Емир се заљуби во оваја Ѓунеш,абе аирлија нека е од Фериха ни Ф повеќе не спомнува
А ќе се спомене ли Фериха воопшто во оваа сезона ? Мајка и и помалиот брат ќе се појават ли ? А Синем со овој Јавуз ли е ?
КОлку што знам мајкаму на Фериха беше убиена како неа,не го гледав редовно посебно сега цел интерес се изгуби за филмот како нов да почна све се измеша и целата смисла ја изгуби серијата...
А која беше поентата на серијата?Борбата за нивната љубов,и на кој начин го правеа тоа,ете тоа според мене и да не завршеше со среќен крај нека беше крајот драматичен со неговото страдање по неа уште по интересен ќе беше крајот,вака незнам која е поентата на серијата? Исто како нова серија серија да почна глупости јас не ја гледам повеќе не ми е ни интересна сега...
@Viktorijaaa5 Па нема да ја дадат веќе , за мајка и баш незнам дали е умрена во филмот ама жената не ја даваат дека баш тогаш била болна од рак и затоа прекинала да снима сега е веќе излечена . Помалиот брат веќе го даваат многу е див , пораснат е тинејџер на таа возраст е. Си живее пак таму. Да Синем е со Јафуз до каде ке се де. Инаку пак е убава серијата
Абе се си во право и според мене ја упропастија ненормално .Јас зборев дека не би осудувала некој во реален живот ако засака нова личност ако ја изгуби претходната љубов,нели животот продолжува..