Баш се фаца, баш сакам да имам барем една од кутииве да ги имам видено, и сакам да си земам, баш денес купивме со дечко ми кондоми Fun Mix Durex Скоро секогаш купуваме, кај и да е ќе купам јас зошто занм дека дечко ми нема да сака (му имам речено да земиме, а тој не е ништо посебно незнам со ми искоментира) АМА ќе си зема ќе го изненадам и да сакам да земам и од Прстенот Durex
Ги имам сите, али најсмешна ми беше мајка ми, прво гледање ме прашува што се овие, од кај ти се, многу се убави. Веќе имам и дупликати , дечко ми нешто не ги сака, ама јас ги обожавам, си ги користам за накит и за Tаке Awey. Многу се слатки, мене ми се омилени сите, баш се Хипи
Јас мислам дека Dazzle пробала со поштена бројка, јас имам напикано 7. Пред кутивчето со дечко ми, цела недела се молевме, и на крај другарка ми ни го купи ко поклон. Ептен бев на ќеиф, го меркав цела година Еве го моето кутивче..
Јас си чувам мини обетчиња во овие. Имам неколку, преслатки ми се, не дека нешто сега ми е полесно да купам кондоми, никогаш не сум се ни срамела, дечко ми дури повеќе се срами од мене и не сака заедно да купуваме, па затоа секогаш му се дерам од кола „Злато, од тие љиљаковите земи!“ и пропаѓа во земја. Супер им текнало, јас и онака имам фетишче за мали метални кутивчиња.
^ Не. Ако мислиш за кутивчињата, сите се со иста големина. А ако те интересира за кондомите внатре, да не звучам како реклама, ова е сајтот па прочитај сама што те интересира.
Интересни се кутиичкиве и практични сум ги видела ама не сум купила баш ќе си набавам една ако сеуште ги има
Почнав да си правам колекција, имам некои 5-6 вакви кутивчиња Како што сум манијак за шарени предмети, не можам да им одолеам, многу ми се штосни
Јас денес си ја набавив оваа кутија Колку време се канев да си земам, и конечно се решив. Штета што немаше многу избор. Барав ваква ама никаде не најдов
Има околу 2 години како ги купив. Знам влегов во Тинеx и ги видов на касата. За дечко ми земав: А за мене:
Последен пат купивме ваква, немаше многу голем избор Кутивчево ко бајаги за мене е, ама кај него остана Баш си мислев да си купам повеќе кутивчиња со различни дезени и да си ги користам за накит
^ Ги има низ сите трафики, па и во поголемите маркети таму на касата кај оние рафтови и чинат стотина денари. А јас конечно си ја начекав оваа со цветчиња во хипи стил. Како што патувам наваму-натаму, ми требаше вакво кутивче за обетките, покрај нели, основната намена на истово.