Уф јас сум машко, имам 5 долари. Нема да ги потрошам. Ги давам на таа која сака да си го надогради избраниот (производ) маж
3.Smart. 4.Great in bed. 9.Great body. Fuckboy си избрав, не маж. За маж каректеристики немам толку пари, го надминувам лимитот.
Smart 1$ Great in bed 2$ Faithful 3$ Идеално.. пошо сум себична некако за играчкиве, не ми се даваат на друг. 1$ anyone?
-некој што нема дирекно/јавно да каже дека е само по забава -ќе ме викне на кафе/пиво или физичка активност(планинарење/пешачење,возење точак/ролери на кеј) при тоа нема да го спомне поимот дејт -нема да се плаши да ме гледа во очи ниту да ме допира не нападно додека сме заедно -ќе проба да ме залапа во првите 10 минути од заедничката активност(99% ќе успее ако никој што нетреба да види не е присутен во моментот) -нема да се плаши да ме изнервира/инстантно загуби и нема да е пре-емотивен -ќе има барем уште еден план за блиско место за посетување/активност што може да ја правиме во период од пола саат/саат од почетокот на првата активност -ќе има спремна локација во близина каде што може да проба да има секс со мене доколку останам на заедничката активност повеќе од 2 саати (нема да седам толку долго ако нејќам ништо...мислам дуух) -нема да зборува за работи што асоцираат на тоа дека сака врска/сериозност -активно ќе гледа други жени -ако зборам со некој друг во негово присуство он ќе збори со друга жена -активно ќе ги запознава мојте другарки и ќе одржува контакт со нив -ќе ме натера да се инвестирам толку мн во него (по можност не нудејќи врска при тоа) за кога некој друг ќе ми понуди нешто да имам чуство дека ќе загубам многу ако случајно го изнервирам тој во кој што сум се инвестирала -би било убаво ако исполнува и некој медиумски наметнат стереотип(како тетовиран,набилдан,моторџија,странец,богат,или бар личи на странец) за да можам да ги правам љубоморни другите околу мене
Културен Начитан Паметен Хумористичен Ненападлив Насмеан Интересен тип , а не досаден. Ај доста е хихи