Нема ништо страшно ако пријдам прва...Сум приоѓала, ем е била ситуацијава у + за мене и + ми се случило 2-3 пати да добијам корпа, ама ништо не е страшно јас таква сум не се замарам со тоаа како пр. други дев што би реагирале : wtfff корпа добив..сељак ау..
Совети како да му пријдам на дечкото, веќе 2 месеци ми е симпатија... Многу е ладен, се извинувам доколку на повеќе страни пишувам за него.. Сакам само да добијам одговор од него лично, нејќам преку другари, ако рече не сака ништо , тогаш живи и здрави што се вика..
Кога ќе сте во друштво, застани до него и почни разговор. Ако се замуабетите, прашај го по некое време, дали сака да размените бр. на тел или некаков друг контакт.
Ако се следите на инстаграм коментирај му на некое стори, ако го продолжи муабетот имаш шанси, ако не батали
Пиши му на некоја социјална мрежа за некоја тема што можи муабет да се направи, или во живо ако сте во исто друштво. Покани го на кафе. Дознај какви интереси има и зборувајте за тоа, особено ако имате некоја заедничка интерес можиш да искористиш да се зближите повеќе. Ако ова оди супер кога ќе помини некое време едноставно кажи му дека ти се допаѓа. Пуштам среќа.
Јас не сум приоѓала прва, се мене ми приоѓале. И да сакам тие ќе ме преварат. И така многу-многу не се замарам со мажи, ама ако некој ми влезе онака во очи, секогаш прв ми приоѓал
Ми треба совет!! Ми се допаѓа еден дечко што се познаваме но само 2-3 пати имаме направено муабет. Неоддамна се додадовме на snapchat и си разменуваме снепови.. Мислев дека ќе ми пише по неколку но не се случи тоа. Сакав да му пишам јас, но страв ми е од реакцијата чувствувам како too much credits дека му давам Help please
Направи Replay и ти пишувам на снапот, ако напраи реплеј пиши му.. Ако не кога ке прати слика од него, речи му дека е убав...Шо се срамиш па и ти..Со среќа❤
Нема оти да ти е страв. Ако те одбие нема зошто да се потресуваш. Ќе наидеш на некој посалам што ќе знае како да комуницира и да прави да се осеќаш удобно. Ништо не губиш посекако. Може типчето само време да ти заштеди и да ти направи услуга т.е место за некој друг.
Jas imam samo reagirano na story na nekogo. I nekoi pocnale so muabet... Nekoi samo mi lajknale Koga ke ti lajkne nekoj mi e isto ko onaka da te ispstue....i ne pisuvam poveke Vaka ne sum imala hrabrost so muabet da pocnam, a nz zosto