Девојки кои први приоѓаат

Discussion in 'Сингл' started by WildMk, Aug 26, 2018.

1. Stariot

Stariot Истакнат член

Хмм, па вака од агол на повозрасен. Никогаш не е лошо да пробаш ако некој ти допаѓа, т.е. прв а пријдеш (без оглед дали е машко или женско). Ништо не губиш, можеш само да добиеш. Ако не пробаш нема да знаеш што си изгубил. На времето (некогаш одамна) беше шемата да пријде машкото. Но со време тоа се измени, така да истото право го имааат женските. Мислам дека девојките имаат потполно право да пријдат први ако мислат дека е потребно ( бидејќи понекогаш машките за жал, можат да бидат премногу бавни).8-|

2. Crna Dama

Crna Dama Форумски идол

Проблем ми е само што ми е срам, е ако го пребродам срамот онда немам проблем со тоа да му кажам дека ми се свига и све друго

3. NAJROBI

NAJROBI Активен член

Ги сметам за храбри девојки самоуверени

Crna Dama likes this.
  4. jesica-003

jesica-003 Истакнат член

Не гледам проблем и девојка прва да пријде не на некој нападен начин, ама не е тоа страшна работа, но јас би се осеќала лошп доколку ме ооткачи. Имам пријдено прва на 2 машки, не ме одбиле и сме се дружеле

MarianaBT likes this.
  5. Tinkerbell11

Tinkerbell11 Популарен член

Јас на маж ми прва му пријдов. Односно тој кога се возеше со колата приметив дека цело време погледнува накај мене(работев тогаш во продавница), и после неколку дена што се вика само зјапање му се обратив со "кажи добар ден дечко" и веќе почнавме муабет, едно друго и сега сме во брак 2 години и имаме ќеркичка 16 месеци. :l:

Dudo, lidija_lici1, honey.11 and 4 others like this.