Хмм, па вака од агол на повозрасен. Никогаш не е лошо да пробаш ако некој ти допаѓа, т.е. прв а пријдеш (без оглед дали е машко или женско). Ништо не губиш, можеш само да добиеш. Ако не пробаш нема да знаеш што си изгубил. На времето (некогаш одамна) беше шемата да пријде машкото. Но со време тоа се измени, така да истото право го имааат женските. Мислам дека девојките имаат потполно право да пријдат први ако мислат дека е потребно ( бидејќи понекогаш машките за жал, можат да бидат премногу бавни).
Проблем ми е само што ми е срам, е ако го пребродам срамот онда немам проблем со тоа да му кажам дека ми се свига и све друго
Не гледам проблем и девојка прва да пријде не на некој нападен начин, ама не е тоа страшна работа, но јас би се осеќала лошп доколку ме ооткачи. Имам пријдено прва на 2 машки, не ме одбиле и сме се дружеле
Јас на маж ми прва му пријдов. Односно тој кога се возеше со колата приметив дека цело време погледнува накај мене(работев тогаш во продавница), и после неколку дена што се вика само зјапање му се обратив со "кажи добар ден дечко" и веќе почнавме муабет, едно друго и сега сме во брак 2 години и имаме ќеркичка 16 месеци.