Леле ја видов темава и ми текна Сега пред некое време прва пишав и замислете не се изглупирав Дури и на позитивен фидбек наидов, се утепавме од пишување и флертување. Дури од самата себеси се изненадив. ДржтеСе, ќе не акне некоја катаклизма @WildMk тебе те тагирам, ти навиваше за мене Мал чекор за човештвото, голем за Катерина
Порано кога одев повеќе по дискотеките/кафичите (бидејќи сега поретко одам, здосадени ми се дискотеките) се случувало да ни пријдат на коњопојот девојки од соседниот коњопој/маса. Тоа ми се случувало во Штип, Дојран, Струмица, Гевгелија. Со Скопјанки вакво искуство не сум искусил. Првите 2 пати дури и чудно ми стана, бидејќи ретко девојки имаат храброст да им пријдат на машки, но ете се случи.
Се запознавме со една тука од фемина и еве сега најдобра другарка ми стана и нон стоп се дружиме.. (прва ми пиша)
Тоа ти пречи сега, бидејќи темата била наменета за љубовно, а јас сум напишал за другарство помеѓу машко и женско.. Другарче, ајде гледај си го патот, па ако тоа им пречи на администраторите слободно нека го избришат моето мислење.
tokmu ova smetam e i glavnata poenta na temata , bez razlika koj prv ako ima indicii za ubava zavrshnica bi rekol