Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Девојки кои први приоѓаат

Дискусија во 'Сингл' започната од WildMk, 26 август 2018.

1. fezolol

fezolol Активен член

Се зачлени на:
    19 декември 2017
    Пораки:
    98
    Допаѓања:
    80
    Не беше поентата да го потценам запознавањето на форум, се шегував и мислам дека како шега го сфати тоа девојката што го пиша истото на шега, мислам дека се разбравме. Ако го гледаме ова со политичка коректност, да, така ќе испадне. Се зависи кој како ќе го сфати тоа.

На candy.cane му/ѝ се допаѓа ова.
  2. ELIDavor

ELIDavor Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јуни 2017
    Пораки:
    560
    Допаѓања:
    1.788
    Бравос за вас само така и напред и само убавини понатаму

На Animali му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Animali

Animali Популарен член

Се зачлени на:
    21 септември 2016
    Пораки:
    1.161
    Допаѓања:
    9.423
    Немам проблем со приоѓање прва. Го сметам за најнормална работа, but..Ќе бидам искрена и ќе кажам дека комуникацијата и целата таа ситуација околу приоѓање прва, без разлика на исходот, би го направила милион пати за било која личност на светот, освен за личност со македонски менталитет :drunk:
    Секаде тоа е нормална работа, само овде или го смета за понуда за брак или автоматски мора да си промискуитетна и нормално, креваат многу фама за една многу обична работа :D

На LITIUM, homer simson, honey.11 и 11 други им се допаѓа ова.
  4. Ма.нев

Ма.нев Истакнат член

Се зачлени на:
    18 февруари 2019
    Пораки:
    780
    Допаѓања:
    1.224
    Поточно Балкански менталитет. Ако им пријде девојка прва одма помислуваат на најперверзните работи. Има исклучоци, но повеќето така функционираат на целиот Балкан.

На jasbi и LadyGaga-69 им се допаѓа ова.
  5. Jordanco Smart

Jordanco Smart Истакнат член

Се зачлени на:
    10 мај 2018
    Пораки:
    260
    Допаѓања:
    420
    Браво ! На голем дел од девојките ќе им се срони бисерот ако први пријдат ..

На IM.TMKQ, jasbi, DushkoFH и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  6. DushkoFH

DushkoFH Активен член

Се зачлени на:
    18 септември 2017
    Пораки:
    98
    Допаѓања:
    57
    Ова само кај нас го има, во другите европски држави е сосема нормално женско да пријде на машко, само овие нашиве глумат принцезички недопирливи.

7. DenaM

DenaM Истакнат член

Се зачлени на:
    27 август 2017
    Пораки:
    257
    Допаѓања:
    234
    сите ке речат не е битно кој прв пришол али секад кога јас сум пришла ме откачиле и не ѕавршило добро. може и нема врска тоа али јас така гледам од мое искство, а иначе секое машко сака оно да се труди да те брка да си му интересна, а не лесна и достапна. а иначе не е битно кај си се запознал и како.

На Elf и Biny им се допаѓа ова.
  8. jasbi

jasbi Популарен член

Се зачлени на:
    16 септември 2016
    Пораки:
    917
    Допаѓања:
    7.572
    Bitno da si se dopagaat eden na drug. Nebitno koj komu prv prisol :!:

На Carmella7, homer simson, Роберт 7 и 7 други им се допаѓа ова.
  9. Animali

Animali Популарен член

Се зачлени на:
    21 септември 2016
    Пораки:
    1.161
    Допаѓања:
    9.423
    @DushkoFH Јас имам приоѓано прва, па мислам дека мажите се принцови на кои им се рони и бисерот и егото, кога ќе видат дека девојката е похрабра од нив ^_^

На Carmella7, Avery, darlingdragon и 11 други им се допаѓа ова.
  10. DushkoFH

DushkoFH Активен член

Се зачлени на:
    18 септември 2017
    Пораки:
    98
    Допаѓања:
    57
    @Animali јасно ми е, ве има и такви кои си немате проблеми со приоѓање и секоја ви чест, но ретки сте, и мене стварно не би ми паднало егото ако женска ми пријде прва, знам дека има и такви на кои им е чудно како женската им приоѓа прва, па после се губат во простор, ама не се согласувам во потполно со одговорот, женските се многу многу недопирливи во овој случај и ако некое машко и’ пријде го одеебуваат на некој начин така што мислат дека е манијак и автоматски имаат некои лоши мисли во глава или што знам пребираат такви вакви евентуално и после се жалат како машките не биле џентлмени затоа што не им приоѓале први и кога ќе видат дека женска им приоѓа прва им се руши се и такви работи, епа верувај дека не ни е лесно ни нас со женските од една страна, јас вака ги имам сфатено работите со повеќето од нив и тоа ме нервира.

Последна измена: 15 јуни 2019
  11. candy.cane

candy.cane Популарен член

Се зачлени на:
    1 ноември 2017
    Пораки:
    1.684
    Допаѓања:
    8.983
    Сум пристапила прва, ама секогаш претходно имало знак некој дека може да ми се возврати.
    Не би направила прв чекор ако со дечкото немам никаква комуникација или па ако гледам дека не е заинтересиран.
    И кај машките ми е бесмислено ако се пуштаат на некоја што не дава никаков фидбек па уште и се лутат што девојката глуми недопирлива.

На H.VAGA, LITIUM, Billy Idol и 3 други им се допаѓа ова.
  12. MarijanaKolevska

MarijanaKolevska Истакнат член

Се зачлени на:
    25 мај 2019
    Пораки:
    123
    Допаѓања:
    347
    kako doslo vreme, maskive denes povekje sakaat igrici da igraat otkolku devojka da si fatat:)

На Роберт 7 и Jordanco Smart им се допаѓа ова.
  13. Jordanco Smart

Се зачлени на:
    10 мај 2018
    Пораки:
    260
    Допаѓања:
    420
    Можеби на машките некогаш им е смачено од иницијатива и константно барање на девојките. Без разлика на се, многу повеќе ќе ве сакаме ако некогаш вие предложите нешто на нас, место за кафе, театар, итн. Затоа што ако ние постојано ја туркаме врската, тогаш колата ќе замине низ брдо а и ние сосе неа. Желбата е пред се пресудна :D

14. lovestoneddd

lovestoneddd Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2018
    Пораки:
    4.249
    Допаѓања:
    39.624
    Повеќето не знаете ни контакт како да остварите. Ако зјапаш манијачки цела вечер, жалам ама на добар пат не си. Улетувате со некои ретардирани пик ап фрази, да не знае човек дали да се смее или да плаче. Праќате пиење - ако го земат се осеќате дека ви дужат нешто отпосле, ако не го прифатат пиењето - дигнати кучки се. Да се труснеш на маса со 5 6 девојчиња и да очекуваш да бидат ок со тоа, пак си утнал.

Катастрофа.

На LITIUM, Animali, LollySky и 6 други им се допаѓа ова.
  15. Jordanco Smart

Се зачлени на:
    10 мај 2018
    Пораки:
    260
    Допаѓања:
    420
    Се уште постојат машки кои праќаат пијачки на девојки? Немој да ме јебеш бре, колку е ниско тоа. Мислам, безвеза. Напрај си културен муабет со чупето - ако гледаш дека има шанса, зграби ја, ако не - одби и то је то. Нема тука филозофија.

На candy.cane и jasbi им се допаѓа ова.
  16. DushkoFH

DushkoFH Активен член

Се зачлени на:
    18 септември 2017
    Пораки:
    98
    Допаѓања:
    57
    Ало цуро, се слушаш што зборуваш или ти не си во тренд, за какво праќање пијачки зборуваш ти се молам, па тоа веќе ниту по селата го нема, ниту никаде, туку само лупеташ глупости.. А кажи ми ти мене како треба да се пуштаме правилно на женските според тебе, нели за да не излеземе “сељаци” треба ретардирани да изиграваме, да ве лажеме дека тоа имаме ова имаме а? Еве јас сум сосема нормален дечко и нормално се однесувам со сите женски, но од тие неколку на кои и се имам пуштано (најнормално) љубовта не ми ја возвратиле зошто се дигаат премногу, туку вие таквите што си глумите као принцезички тоа е друга работа и не терате далеку до целта која ја имате зацртано.. Секоја чест на девојчињата кои се сосема нормални и знам дека ги има постојат!

А ако не сте заинтересирани за машки кои ви се пуштаат најнормално и сакаат да стапат во некаков контакт и ве свиѓаат, а вие фино им лупате корпи и се праите као недопирливи, па што не се полезбачите со тоа вашите другарки со кои и така нон стоп се бакнувате за на инста, фб, лежите, спиете заедно во ист кревет и ред др работи кој знае што ли правите..

Ајде сега објасни ми каков муабет треба да прави едно машко за да има шанси да ја фати, да се пофали дека има 2 BMW-иња и едно Ауди, фирма, по некое станче у аеродром, по некоја викендичка на страна, тоа ли е тоа што секоја женска го сака од машкото? Ако е тоа, вие таквите не заслужувате ЉУБОВ од нас машките!!!

На Jordanco Smart му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Someonespecial

Someonespecial Free-minded aesthete

Се зачлени на:
    17 ноември 2012
    Пораки:
    13.115
    Допаѓања:
    163.711
    Со ваков муабет и став јас со стапче не би те пипнала дечко. Спушти се на земја од измислените морални височини, не треба да си недопирлива за да бегаш од ваква некултура и заостанати ставови, само треба да си со просечна интелигенција и критериуми за какво ниво заслужуваш.

На Alisa22, Animali, LollySky и 6 други им се допаѓа ова.
  18. DushkoFH

DushkoFH Активен член

Се зачлени на:
    18 септември 2017
    Пораки:
    98
    Допаѓања:
    57
    Барај си тогаш некој кој ќе ги исполнува твоите услови и ќе те задоволи максимално.

19. Mr. Right

Mr. Right Форумски идол

Се зачлени на:
    8 септември 2015
    Пораки:
    2.510
    Допаѓања:
    71.269
    Ме додаде една на фб. Ја прифатив. Мона Лиза изгледа чекала јас да и пишам па да почнеме со муабет.
    Утредента ме избришала. Ми направила само услуга. :mm:

На Lunadeeztac и candy.cane им се допаѓа ова.
  20. lovestoneddd

lovestoneddd Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2018
    Пораки:
    4.249
    Допаѓања:
    39.624
    Ваквите како тебе подобро воопшто и да не излегуваат од дома.
    Аха значи жените се материјалисти. Од око ќе те чита некоја колку нули имаш на сметката.
    Фрустрации чисти од твоја страа
    Сите што потенцираат дека се нормални, јасно е дека не се, Низ долж примери се има покажано.
    Ете го тоа, дигнати се. Твоето височество и покрај милионите неуспени обиди не се запрашало, да увиди дека грешката е во него, а не во околината.
    Можеби едноставо немаш ништо да понудиш од никој аспект, тоа е мојата процена за тебе.
    мммммммммммммм. Може. Мора многу да те боли фактот што некоја пре би била со другарка отколку со тебе. Јбг то е.

мммммммммммм вистина.:inlove:
    Еве го пак спонзорството и фрустрациите.:nod:
    Многу галамиш како за некој што нема ништо од погоре споменатите ствари, дури и повеќе од нив.
    Штета.

Ај повеќе среќа во наредниот живот, може ќе упецаш нешто.

На MayDiamonds, Nigredo Odor, Animali и 15 други им се допаѓа ова.