Ќе се воздржам од коментар кон личноста која ја отворила темава, бидејќи немам убаво мислење и не би сакала да навредувам јавно. Околу напишаново, би го осудила. Сум била во вакво искушение за кое тој зборува и сум се воздржала. Не велам дека сум светица, но за да не ми биде нештото забрането се погрижив. Едноставно раскини со личноста со која супер ти оди и ќе ти оди во прилог да правиш што сакаш без да изневериш или наштетиш на некого. Бидејќи ако правиш забранети работи личноста со која супер ти оди може да има трајни последици како што се: пад на самодоверба, самоуништување, ќе се излади и ќе одбегнува врски со нормални луѓе и ќе мисли дека не е доволно добра поради тоа што некој лек Петран трча сегде кај ќе му се види згодно.
Во случај да негира, еве да ја потсетам Така гордо го кажува сето ова Едит: Затоа девојки не трошете си го времето да ја сожалувате членката кога се жали.
Извини ти друга работа имаш освен секаде мене да ме коментираш? @joy1 Зборувам во мое име, јас да сум била во врска и да изневерам, а мојата ситуација беше поинаква. Раскинав па продолжив со колегата. Не изневерив. Не се гледав со двајца во исто време. А второто мислење не е фалење. Сум била и прва која станала втора, тоа беше муабетот.