Сопругата на Робин Ван Перси Сопругата на Рио Фердинанд Сопругата на Рајан Гигс Сопругата на Ван Дер Сар Сопругата на Зидан Сопругата на Фиго Сопругата на Макелеле Сопругата на Дрогба
1-Виктор Валдез Арибас & Јоланда Кардона мене ми се многу секси пар! Валдез и Јоланда/Пујол и Малена Коста(бифшата негова девојка) 2-Даниел Алвеш да Силва & Динора 3-Герард Пике и Шакира 4-Францес Фабрегас Солер & Даниела Семан 5-Карлес Пујол Сафоркада & Жизел Лакоутуре Спојлер Пујол си брка рипчиња, само шо раскина со Малена, одма си најде друга Шакира ги запознала во Мајами ! 6-Хавиер Хернандез Круз & Елса 7-Давид Виља & Патриција Гонзалес 8-Андрес Ињеста & Анна Ортиз сега му ce роди ќерка се вика Валерија, слатка е бомбонче 10-Лионел Андрес Меси & Антонела Рокузо Спојлер Меси ќе стане татко, ќе одиме на мекици 11-Тијаго Алкантара до Насцимиенто & Јулија Вигас Девојката на Меси-лево , во средина девојката на Фабрегас, десно- девојката на Тијаго 13-Хозе Мануел Пинто & ? Човеков е женет а никој никогаш никаде не ја видел женаму... шо и праи кај ја криее кој го знајт хахха 14-Хавиер Алехандро Маскерано & Фернанда Морено 15. Сејду Кејта & Зубаида Џонсон Спојлер Кејта многу добро си го крие приватниот живот, скоро ништо не се знае за него 16. Серхио Бускетс Бургос He is single 17-Педро Родригес Ледесма & Карол 20 . Ибрахим Арфелај & Дориен Роуз 21. Адријано Кореиа Кларо & Mануели 22-Ерик Абидал & Хајет Абидал 23 Исак Куенка Лопез & Кармен Торес 24 Андреј Фонтас Прат & Клара Калсина Хускафреса Гвардиола & Кристина Сера И СЕКАКО НАЈВАЖНОТО! Алексис Санчез Љубовта моја е сингл, ме чека мене ! стално се шпекулира за некој си девојки ама ништо не е точно ! Пеп изјави дека му фали да се стабилизира на тоа поле. Јас ќе го стабилизирам само нека ме почека
Чави и Фабрегас можеле и поубави девоки да најдат Еве ја на Чех сопругата Подолски и сопругата Џерард и сопругата Владимир Стојкович со сопругата Бојана
Многу ми е жал што ќе те разочарам Мелани,но Алексис има девојка.Се вика Мишел Караваљо. Еве некои слики од неа/нив : (девојката на Меси-лево,на Цеск во средина и на десно девојката на Санчез) Мене искрено ми е преубава
Зошто бе зошто ... многу сум опседната со него, ептен ми е криво шо има женска ќе си пукнам ! Стварно е убава, и се надевам дека ќе го напрај среќен зш че ја пукам !
Ајде јас со малце постари фудбалери, али незаборавни! Роналдињо со жената му Роналдо (зублакот) и тој се скраси откако не му успеа со се*с да ослабе! Роберто Карлос (многу си го обичав човеков) Есиен Ернан Креспо (мојата љубов од детските години, и личност поради која го засакв фудбалот, со судената љубав, тешка гуска, ја мрзев на времето )
Girls, сте испуштиле некој многууу битен спортист! Барем за мене лично Rafael Nadal & Maria Francisca Perelló Не е којзнае што, ама мене ми делува како многу скромна девојка и слатки ми се заедно. Фаворити ми се Икер и Сара и едвај чекам да биде свадбата летово И секако Pique & Shakira, ама ќе видиме до кога ќе трае бидејќи има гласини дека малиов ја изневерил со Bar Refaeli
Нема врска тоа со изневерувањето, на натпреварот за купот, кога свирнаа крај тој истрча кај неа си се измуваја шубо сите им се популија дури после отиде да си го земе медалот
Пола од фудбалерите можеле да си најдат поубави женски бе . На пример на Давид Виља и на Фабрегас им се грозни женските а они се така посимпатични. За другите од Барса, добро и што си нашле такви. На Реал фудбалерите имаат најубави женски, не дека ги сакам ама стварно така е . Томас Милер и жена му. Серхио Рамос и Лара Алварез Лампард и женска му (јас викам да си ја скрие од Тери )
Aлексис раскина со Мишел конечно значи, се израдвав пред спиење, сеа ќе можам да спијам се надевам дека на Алексис не му набила рогови како на предходниот дечко Бруно замислете оваа излегла на национална телевизија му признала дека го варала со најдобриот негов другар Јоче, шо не ќе видиш коа го гледав видеото се мавав од монитор, друго на Бруно му подметнала и дете во некое шоу влегла бремена и имала односи со него по излегувањето и го измамила дека детето е негово, подоцна имала спонтан абортус... абе аман шо не се изначитав за оваја... Мило ми е шо и раскинал Алексис душа моја конечно ги отвори очите!!! http://www.youtube.com/watch?v=Vm6OqFU0kts&feature=youtu.be http://www.youtube.com/watch?v=UmrejT9c ... ure=relmfu
a kriстиано роналдо со кого е сега? и слика да ја видам таа Спојлер да видам дали е поубава од мене бидејки јас си го сонуав кристиано од 12 години кога имав