Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Девојчиња кои "си го бараат".

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од AnaKlarc, 10 септември 2016.

1. CameliaMiller

CameliaMiller Форумски идол

Се зачлени на:
    12 август 2015
    Пораки:
    20.058
    Допаѓања:
    268.775
    Ами може, отвори по темине, “ороспии“ им расипуваат брак/врска, нема тоа никаква врска со мажулињата неспособни. :)

На Lolo5, theowndemon, Ketchup и 7 други им се допаѓа ова.
  2. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.095
    Не можете да знаете што мислам јас, можете да си претпоставувате само ;)
    Јасна е темата. Кој сфати сфати, кој не нека научи да сфати.

На Bitter-Sweet и Incule им се допаѓа ова.
  3. CameliaMiller

Се зачлени на:
    12 август 2015
    Пораки:
    20.058
    Допаѓања:
    268.775
    Епа погрешно мислиш.
    Можеш да мислиш дека 2+2 се 5, ама и понатаму нема да бидеш во право, 2+2 секогаш ќе бидат 4.
    Бубаче, нема поента да гатаме што мислиш, а ако не сакаш да кажеш што мислиш - твое право си е.
    Но не си во право ако мислиш дека било која девојка, во било која ситуација заслужува или си бара силување.

На Lolo5, Ketchup, JollyGirl и 6 други им се допаѓа ова.
  4. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.095
    Мене ми се чини или ти како женско тешко се сносуваш со темата, па го убедуваш членот во твојот аргумент?
    Само сам питала... :angel:

5. CameliaMiller

Се зачлени на:
    12 август 2015
    Пораки:
    20.058
    Допаѓања:
    268.775
    Јас? Ич не ми е тешка темава, напротив :)
    Само страшно ме иритира дискриминирачкиот однос према жените, и ускратување на нивната слобода по било кој основ.
    Тука шириме демагогии за тоа како треба да биде облечена за да “не си го бара“.

Според мене, гола да сум, не барам ништо од никого. И никој нема право да претпостави или да посегне по мене.

На Lolo5, sparklie, Ketchup и 14 други им се допаѓа ова.
  6. crimson

crimson Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    4.018
    Допаѓања:
    52.010
    Внимание бараат, да. Нормално дека ќе бараат внимание после два саати спремање за излегување.

Ама дека си бараат да бидат нападнати, :puke:

На Lolo5, Nausicaa, theowndemon и 15 други им се допаѓа ова.
  7. Nausicaa

Nausicaa Форумски идол

Се зачлени на:
    1 декември 2013
    Пораки:
    3.440
    Допаѓања:
    20.029
    @CameliaMiller, кога би се поддржувале ние жените меѓу себе, ниедна сила на светов нема да може да не сопре. За жал...

На Lolo5, sparklie, theowndemon и 14 други им се допаѓа ова.
  8. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.095
    @CameliaMiller размислуваш од женски аспект, точно е тој аргумент. Меѓутоа да се вратиме наназад малку во времето кога не постоеше фб, никој ништо не си барал ни ти ни јас, арно ама како те гледал некој педофил и како те гледал тој што сакал да те силува си размислувала?
    Е сега во денешно модерно време со сликите во вецињата, со газовите во танги како да те гледа машкото? Па ти како женско сама му даваш повод и провоцираш, за жал некои си заработуваат од тоа, а некои тоа го прават за лајкови.

На Cinderfakinrella, Згодно Момче, Bitter-Sweet и 2 други им се допаѓа ова.
  9. kim.k

kim.k Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    1.724
    Допаѓања:
    14.467
    @buba4e89 не сакав да коментирам за ова, ама веќе неможам.
    Ко што знам зима е, а ти ко да имаше ставено слика со купачи?
    Само сам питала :angel:

(facepalm)

едит: и за да не ме сфатиш погрешно, моето мислење кога ја видов твојата слика беше еј види ама и се убави купачите, баш и стојат. А не беше мојата помисла леле види ја еј си го бара.
    Така да не знам што е фората за слика со купачи и како тоа е барање, и плус што е контрадикторно од твоја страна..:D

На Lolo5, piglet1, sparklie и 12 други им се допаѓа ова.
  10. Baby-bubu

Baby-bubu Популарен член

Се зачлени на:
    2 јануари 2014
    Пораки:
    1.626
    Допаѓања:
    13.307
    @buba4e89 не е само Камелиа која што има таков став и размислување. Враќај наназад ќе видиш колку особи размислуваат како неа. Сакаш да кажеш дека некоја девојка сака да ја силуваат па се облака така или? Стварно не ве разбирам. Да, има што се облакаат ама таков им е стилот, така се чусвтуваат удобно, на некои им годи да ги гледаат ама нивно е до која граница ќе допуштат. Јас не познавам девојка која што сака да е мета на болни а особено не мета на силувачи.

На Lolo5, Ketchup, blueeparadise и 5 други им се допаѓа ова.
  11. ilyan

ilyan Популарен член

Се зачлени на:
    6 април 2015
    Пораки:
    1.865
    Допаѓања:
    19.428
    Само едем пример ке кажам дека одредени машки не пребираат ни начин на облекување, ни физички изглед, само жена да е!
    Сестра ми имаше варичела (сипаници ), а другарка и заушки. Едната потечена, искривена, главата и беше споена со рамениците, значи ужас, а другата исфрлана, скисната за никаде. Кутрите, оделе заедно на контрола кај матичниот доктор и замислете машки им ш'шкале, свиркале, еј ти кукло шшшшшш им довикувале. Е извинете се беа само кукли не беа!
    Некои мажи се стварно песови!
    Инаку прекратка, нападна облека, шминка, фризура извиткани и искривени пози на. слики по социјалните мрежи никако не ми се допаѓа!

На Lolo5 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. kravce

kravce Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    3.808
    Допаѓања:
    52.973
    Никој не бара да биде нападнат, аман веќе со овие деградирачки коментари. Вас како да ви е криво ќе испадне на крај. Па и да има 10, 100 сексуални партнери, ако и сака душа и сака бре. Ај секој за себе малце да си гледа. Ку*ва ќе да е збор измислен од жената |(
    Си го барала... (facepalm)
    Видов една слика на нет пред некое време, девојка во долен веш во кујна и одма исмевање не била домаќинка нз што глупости живи. Сами се уназадувате, џабе борба за еднаквост, и едните и другите.

На Lolo5, Ketchup, Згодно Момче и 8 други им се допаѓа ова.
  13. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.095
    Да ама мене не ми е јавен профилот и не прифаќам секој, јас само најблиските што ги знам ги имам. Друго е да ми е јавен профилот па да ми се збираат 600 лајка. И не станува збор за мене. Од друга страна, не сум дискриминирана само сум реална.

На Incule му/ѝ се допаѓа ова.
  14. ♣ Alba Viduam ♣

♣ Alba Viduam ♣ Истакнат член

Се зачлени на:
    26 септември 2016
    Пораки:
    330
    Допаѓања:
    2.160
    Ах бее жени за жени си пишат си го барала, а утре тие истите коа ке имаат ќерка ке видам неа што ќе и речат ако не дај боже и се случи нешто.

И тогаш ли ќе и речете "извини ќерко ама си го бараше, нареден пат не со минич по кафичи"?

Со ваквото ваше понашање и изјаснување само ги охрабрувате истите тие сељаци да продолжат со нивното деградирачко однесување спрема жените. Туку комплекси.. шта чеш. :tmi:

На Lolo5, sparklie, Ketchup и 11 други им се допаѓа ова.
  15. MissDior

MissDior Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2011
    Пораки:
    1.204
    Допаѓања:
    10.111
    Глупаво е да се полемизира на ваква тема, итно треба да се избрише бидејќи е навредливиа за целиот женски род. Фразата си го бара според мене постои само во ментален склоп на силувач.

На Lolo5, Ane-Goki1, Ketchup и 6 други им се допаѓа ова.
  16. crimson

crimson Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    4.018
    Допаѓања:
    52.010
    А мислиш дека нема мајки што така им зборат на ќерките?

На Lolo5, theowndemon и Ketchup им се допаѓа ова.
  17. Yowannty

Yowannty Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2012
    Пораки:
    10.915
    Допаѓања:
    177.307
    Ова сами си го бараат, валда се однесува на ситуациите како сега, кога јас сама си го барам полначот од телефонот, пошто не знам кај е, а дома немам никој да ми помогне па морам сама. Добро имам сфатено? :^)

Значи жени бре. Можеш да си облечена, соблечена, полуоблечена, гола, никој не смее да те пипне со прст, а камо ли да помисли на нешто друго. Сами си бараат секс оние позади мтв и на нив сличните откако ќе понудат одредена цена за одредена ствар (услуга за пари). Никој друг сам не си го бара. Да, атеншн хорс има многу, ама тоа никако не значи дека заслужиле да бидат нападнати. Барањето внимание од типот ам секси енд ај ноу ит енд ју шулд лајк ол мај 74746757 пикс, не го мешајте со кам енд рејп ме.

На Lolo5, sparklie, Ane-Goki1 и 11 други им се допаѓа ова.
  18. MagsDestiny

MagsDestiny Популарен член

Се зачлени на:
    9 јуни 2011
    Пораки:
    2.328
    Допаѓања:
    18.222
    Ама сериозни сте?
    Ради еден трол кој ја отвори секоја можна тема за да пише „да така е“ или „не знам“ или нешто слично, вие толкави дискусии разврзавте во тема за која не треба да стане ни збор?
    Еве од такви закржлавени мсилења си патиме, и затоа без разлика на нашиот труд и успех и образование и пот, секогаш ќе бидеме скала подолу од кој и да било празноглав маж, зошто како прво не се поддржуваме ниту цениме меѓусебно, па што сакаме за понатаму.
    Која како сака нека се облекува, затоа постои нешто наречено свој сопствен стил. Доколку е некоја секогаш затегната и разголена, или си го сака телото и се чувствува убаво во тоа што го носи па не бара апсолутно ништо, или можеби да, бара, но бара внимание, восхит, погледи, флерт, па дури и секс, но секс кој е посакуван од двете страни, значи и од неа. Никоја никогаш не бара да биде допрена без дозвола!
    Да кажете дека некоја си го бара во смисла на доколку биде нападната и злоупотребена, е нејзина вина, а не вина на дегенот кој не знаел да си го задржи во фармерки, е крајно навредливо, одвратно, недолично, и не знам уште како да го наречам, затоа што е просто ужасно.
    Жена на таков начин да навреди и повреди друга жена, знаејќи дека притоа и таа самата може не дај Боже еден ден да биде мета на таков напад, или некоја нејзина блиска пријателка, или роднина, мајка, сестра, ќерка... епа немам зборови. Срам за целиот женски род.

На Lolo5, Ketchup, blueeparadise и 9 други им се допаѓа ова.
  19. Rebecca_R

Rebecca_R Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2016
    Пораки:
    3.083
    Допаѓања:
    55.712
    А сите машки што ги имаш во пријатели ти се "блиски"? Од кај знаеш што мислат за твојата слика во купаЧи тие пријатели со кои имаш само едно "здраво"? Само питам. :smirk:

На Lolo5, Ketchup, blueeparadise и 5 други им се допаѓа ова.
  20. ♡BuBaLe♡

♡BuBaLe♡ Форумски идол

Се зачлени на:
    2 мај 2015
    Пораки:
    5.199
    Допаѓања:
    106.236
    Ова е воведниот пост на темава, а кај забегале дискусииве (facepalm) Силување!! Стварно ???

А на темава, има има и тоа колку и како ехеееее...