Јас го користам овој stick: https://www.bellina.mk/p/1516/hygie...iotski-deo-stik-od-praska-55-gr?categories=63 имав проблем одреден период со многу лош мирис ама со помош на стиков се неутрализира и трае цел ден со едно нанесување.Единствена маана е тешко се нанесува па јас малку фен му пуштам и се наогам
Која е разликата во ролонот, део кремата и спрејот од Лавера? Освен, секако во конзистенцијта Се мислам, не знам кое да го земам… https://www.bellina.mk/p/1591/natural-strong-deo-sprej-od-zhenshen-75-ml https://www.bellina.mk/p/1592/natural-strong-deo-krema-od-zhenshen-50-ml https://www.bellina.mk/p/1588/natural-strong-deo-rolon-od-zhenshen-50-ml
Lugje ve molam za pomos, mn se plasam. Duri bev bremena go koristev dove ama neznaev deka ima vraka ili nema aluminumot e sega mi e prasanjeto dali duri bev bremena mozi da mu nastetilo nesto na bebeto ili nemozi nisto da mu nasteti oti e vo pomal procent na zastapenost? Mnogu se plasam da ne zgresiv premnogu so gi koristev... Mnogu se panicam
И јас користев дезодоранси со алуминиум во двете бремености, па децата си се супер. А како да користам од другите кога мирисав и не штитеа воопшто. А колку други хемикалии јадеме , вдишуваме и сл... Така да уживај
Дојдов да ја пофалам новата формула и новото пакување на бен и ана. Одлично и лесно се нанесува за разлика од старата формула. Многу е помек (по структура потсеќа на тој на пулп..). Малку тешко се истиснува, ама па не бега назад како старото пакување. Заштита како и претходно за мене е соодветна и тоа во моментов и дојам па не сум забележала да се умирисувам И освежени се со нови мириси, јас го имам тој коко маниа и супер е.
Во споредба со дезодоранс како е? Ми е страв да не смрдам. Користам Dove и Reksona ама како затопли не ме штитат баш. А не е евтино за да го фрлам. Од Аромако ми се лупеа пазувите
И јас претходно користев Dove со години, ама ова е трета година како сум префрлена на овие. И претходната формула и оваа мене ми се доволна заштита. Само сега за разлика од претходно многу убаво се нанесува. Мислам неколку недели на почетокот кога почнав да ги користам додека ми се навикна кожата знаев да се испотам, ама без мирис, а сега не се потам или минимално.
Ќе ги пробам и јас, гледам иста цена имаат и во Белина. Ама грамажата е помала. Стварно се надевам оти полесно се нанесуваат, оти претходно само тоа ми беше проблем и затоа престанав да ги купувам.
Ако ти било проблем само нанесувањето верувај нема да згрешиш. Одличен е сега. Кај нас за жал беше заостаната старата форма (повисоки и долгнавесто пакување) и формула и тешка беше за нанесување. Јас само на влажен пазув успевав да нанесам. Од старите ги користев лаванда и persian lime. Тој од лаванда во новите го нема. Од новите решив да сменам и го земав тој шарениот coco mania и пријатен е многу. Во секој случај не се интензивни мирисите туку многу нежни.
Мене не ми штитеше Бен и Ана. Аромакото ме разочара. Го чувам како што треба и се умириса лошо. Ај го исеков мислев од нанесувањето нешто , ама не. Катастрофа а речиси цел е
Сакав да пишам за Aromaco на Lush и се погодија 2 мислења на последната страна за него па засега ќе ги искористам и нив. И мене ми се случи ова, но само еднаш. Тогаш беше на штотуку отстранети влакна од пазуви. После тоа научив да не притискам премногу со жилетот како што правев вообичаено и од тогаш немам таков проблем. Можеби и кај тебе ќе помогне минимална промена во техника. Дел префрлив во кутивче за нанесување, а дел оставив во фрижидер. Од тој од фрижидер имам извадено за користење уште еден дел и немаше проблем, тоа што остана пак го вратив во фрижидер, во оригиналната хартија. Не ми е купен одамна ама засега немало проблем, затоа нема да тврдам дека ова е решение но можеш да се обидеш и ти вака па може ќе направи разлика.
За дамките баш напротив. Сите кошули на мм (и него го префрлив да користи) се исчистени и нема трага од дезедоранс на нив. Претходно дури како тесто му се правеше под пазуви. За штитењето веројатно е индивидуално или не го причекуваат периодот на адаптација на кожата, сепак станува збор за природен продукт. Сепак во тој не навлагам, мене ми е ок.