Izgleda od onie stikovi na baza na soda bikarbona, mi potemnea pazuvive, crni katran ko nebanjata sum Kako da go resam ova?
Јас го користам на Ben&Anna и последниов месец ми се пресушија пазувите, ми се појави и црвенило, па и ме чеша
@DaisyDream @Momzilla Не ги користете повеќе, ви имаат направено иритација. Јас Aromaco го користам од 2018, со паузи во меѓувреме, сега пред некој месец пак го земав и ми направи црвенило, чешање , прекинав да го користам сега користам Dove па по некое време ќе пробам пак со Аромако. Ако повторно се случи, ќе го фрлам.
Lidera на Ilirija две врсти се. Таа со стапало е за нозе, таа без стапало на амбалажата е за под пазуви, препони и тн. Не е скапа а ефикасна е и безбедна .
Треба чистење и од внатре-на организмот. Помалку зачини, јаглехидрати , повеќе овошје и зеленчук зелен чај, ќе се исчисти црниот дроб . И исхраната има удел.
Сега во последно не го користам, се префрлив на Алверде кремот део и добар се покажа ама последен пат кога бев во ДМ го немаше
Se mislam dali da go probam. Od Ben&Anna stikot kafeaviot, prekrasno mirisase ama mi potemnea pazuvite i kao crveni malce bea. A mnogu go falat Aromaco bas sakam da go probam. Jas zabelezav od site dezodoransi i stikovi bez aluminium, posle izvesen period izgleda mi se prezasituva kožata. Na pocetokot top, i posle 2-3 nedeli uzasno se zamirisuvam. Pa resiv da gi menuvam naizmenicno. Do sega zadovolna sum od: Prvo Alverde kremata so soda ne mi se dopadna, i Weleda deo stikot, mnogu loso se potev, ama sega pak gi probav ok bea. Togas bev vednas posle posle poragjaj i se potev nenormalno i od se smrdev @LoveRain jas go imav odamna i super zadovolna bev, samo citav dali na forumov dali na drugo mesto, deka iako nema aluminium, imal drugi stetni sostojki
За old spice се имав консултирано со некој порано знам ми имаа кажано дека џабе пишува дека нема алуминиум кога имал лоши состојки внатре наместо алуминиумот така да јас не би го зела