Е да, јас сега малку чекам да пројде време по бричењето, па потоа мачкам. @VSkopje треба да го чуваш затворен стикот во ќесичка , инаку нема да ти се исуши
Одличен е, нема мирис и не поти и не замирисуваш. Јас го користев долго време, па нешо сменив така ми дое. Сега пак ќе го нарачам
Споделив по однос на ефектот. Си ја врши работата. И 100% на природна база и да спречи мирис на испотени мишки, ако најдете, баш препорачајте.
Мене алверде кремата део и Аромако не ми пропуштаат во однос на миризба, се потам да ама не мириса на испотени мишки
За ова кремче зборувам, и машкото исто го имам користено исто ми држи, плус сум бремена и баш се потам обилно и до сега не ме изневери
Да споделам позитивно искуство за стикчето од Бен и Анна Предходно од блиска ми имаше споделено негативно искуство од Бен и Анна, во однос на тоа што пропуштал во миризба и затоа не се имав решено да ги пробам ама последно кога бев во ДМ немаше од тоа на Алверде што си користам и со маж ми се решивме за ова. Ми издржува скоро па цел ден без не пријатна миризба, и многу ми е драго што мирисот е свеж и ми се допаѓа, и тоа го тестирав во стресен ден со патување и баш ми издржа до вечерта топло го препорачувам
Jas slicno samo na Balea Se vodeni i se mackas. Ama posto nikakov trag ne ostava, ne pusta nisto, prestanav da go koristam posto mislev ne znam da go stavam. I pak mirisav
Овие кристални рол-они и стикови содржат алуминиум, иако во поинаква форма од класичните антиперспиранти.
За жал нема дезодоранс без алуминиум кој би го спречил потењето,само може миризбата,кај некои и тоа не може.Алуминиумот има атстригентно дејство и затоа не дозволува потење,штетен е ама тоа е.
Има нови стикчиња без алуминиум на база на сода бикарбона и енергични масла. Да , па целта е да не се спречи потењето, само да се сузбие непријатната миризба .
Јас со години си праам домашен. Мешам сода бикарбона, густин и кокосово уље, некад и етерично, она од портокал ми има добар мирис. Ко ќе го стаам после бањање, цел ден нит мирисам нит нишо.
Многу долго време барам ефикасен дезодоранс без алуминиум, пред некој ден бев да го мириснам Аромако од LUSH и не сум пријатно изненадена од мирисот. Дали да му дадам втора шанса? Какви се вашите искуства? мирисот воопшто не ме привлекува покрај сите позитивни коментари што ги пишуваза него. Не знам дали проблемот е до мене
Аромакото да, плус треба во опаковката да се чува -ќе се исуши инаку. Економичен е , но мирисот и ефектот ни мене не ме воодушевија баш .