Некој во муабет од мојава околина ми ги пофали овие спрејови од Алверде и ми се чини дека имаше три видови (зелен, син и розов). Јас го одбрав овој, некој цветен пудрест мирис. Прекрасно мириса, ама само тоа имам да го кажам како плус за продуктов. Не е нешто делотворен искрено, многу малку трае ефектот. Не би ризикувала со него во периоди кога сум натунтана со слоеви облека, зашто речиси сум сигурна дека нема да штити. Штета, мислев дека ептен ќе ми одговара, ама ништо од бизнисот. Пак си го купив Аромако на крај, ми легна ептен.
Препорака од мене за Salt of the earth. Овие спрејчиња ми се откритие на годината. Ги користам околу 5 месеци, до сега имам потрошено 2 и веќе сум на третото. Ги имам пробано розевото, и ова со ѓумбир и јасмин кое ми се допаѓа повеќе отколку розевото. Ги купувам од Зегин, често се на попуст, по околу 299 или 399, ги немам до сега земено на редовна цена. Случајно видов дека се без алуминиум, никогаш не сум гледала состав на антипреспиранти, но ете случајно се погоди супер. Не оставаат траг, не сум се осетила да мирисам, освен ако се препотам нешто ептен летото на 50 степени. Се ставаат на чисти пазуви, одма после туширање прскам по два пати на пазува и потоа ставам на ново наредниот ден после туширање.