@Biodevojka Здраво драга сакам да те прашам што мислиш за составот на оваа ЦЦ крема ? Однапред ти благодарам
Мислење за овој шампон на балеа? Од истата линија како претходниот, само со двојно помалку состојки ми се гледа Фала
Шампонот не, а гелот е ок, не е комплетно природен, ама може да помине. на силиконска база Не е комплетно природен ама ок е. Поздрав
@Biodevojka мислење? Станува збор за гел за туширање па ме интересира дали многу ја суши кожата и дали има штетни состојки?
@Biodevojka мислење зa шaмпoните, дaли се прирoдни. И случaјнo видoв декa вo мaскaтa зa кoсa штo јa кoристев имaлo силикoни, дa ми препoрaчaш некoјa без штетни сoстoјки. Блaгoдaрaм
Не знам кој е овој производ ама има навистина убаво избалансирана декларација. Воопшто не е агресивен, баш напротив е многу убаво формулиран и да ти кажам иако не е органски многу ми се допаѓа. Поздрав. Драга ќе те замолам за декларација, вака не можам ништо да ти кажам за шампоните. Поздрав.
AQUA, ALCOHOL DENAT., PVP/DIMETHYLAMINOETHYLMETHACRYLATE COPOLYMER, GLYCERYL STEARATE SE, GLYCERYL STEARATE, HYDROXYETHYLCELLULOSE, PARFUM, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, LINALOOL, HEXYL CINNAMAL, LIMONENE, AMYL CINNAMAL, GERANIOL, CITRONELLOL. @Biodevojka штo мислиш зa сoстaвoт, крем зa сјaј нa кoсaтa е инaку☺
Драга потребна ми е целата декларација, ова ништо не ми значи не можам ништо да ти кажам вака. Кога ќе ги видам сите состојки и комбинацијата ќе може да ти кажам. Поздрав Драга најискрено ниедна од овие До која цена сакаш? Може онаа на оливал да ја земеш или наа на Флеуранс која е феноменална и кошта околу 450 мкд. Поздрав
Јас ја користам на Гарниер, со розево капаче. Убава ми е, не ме пече на очите и солидно вади сенка, туш, маскара. Изгледа ќе ја земам и Лореалот. Тоа е
@Biodevojka мила може ли да ми кажеш кој од овие два серума за лице е подобар? Таа втората декларација е серумот на Др.Хаушка