Oва е навистина интересно, го имам правено.Се подготвува со 2 малку обарени виршли кои се сечат на пола по должина ама не до крај.Последните 2 cm остануваат несечени.потоа пресечените делови го вртиме на назад кон делот што не е засечен и ги прицврствуваме со чепкалка.Добиваме виршла во вид на срце и го ставаме да се пржи и внатре го истураме јајцето -притоа срцето го притискаме кон тавата за да не се разлее јајцето
Со оглед на тоа што не ме бива многу за готвење, јас сум задолжена за декорација Обожавам да декорирам салати, колачи, кифлички, чинии, да виткам салфетки итн. За мене првиот впечаток е битен ... амбиентот на масата треба да биде пријатен, а храната треба прво да се јаде со очи, а потоа со уста
Еве некоја интересна идеја за декорација на храната: http://cooleria.mk/razno/prekrasno-deko ... a-za-deca/
хахаха ова е смешно, да го ставиш во спагетите и да го поднесеш да го јаде дечко ти или некој друг... јако е Прсти од виршли Виршли Бадеми (филирани) На врвот на секоја една виршла со нож се прави џепче и се стават бадемите таму и толку...можеш да ставиш кечап (како крв) ако сакаш...фантазирај