мора да си го замислува тренди не е можно да е жив, експлицитна снимка дадоа како експлодира самиот во куќата ... што изговор ќе се дади за да се прикаже жив?
И мене ми имаа малце чуден развој настаниве.. Спојлер Абе само јас ли мислам дека Дебра ја намести Хана? али ме кочи тоа што си го ризикуваше животот само за да ја намести.. Одлична епизода во секој случај! Ајде нека дојде тој понеделник, многу ме интересира што ќе се случи!
Ја изгледав епизодата до половина, толку имав време и ќе си пукнам, ја мислам цел ден што и како ќе се случи на крајот... Спојлер Хана мислам дека ќе успее да избега некако. Деб за влакно не попушти пред Марија. Ама кога и` ја покажа снимката како си полни бензин во канта, останав подзината. Уште тогаш ми се виде како глупава и непромислена идеја, ама сега пак... да не зборуваме колку само Деб не умее да лаже, кутрата. Се чудам како не се скрши под притисок. А Марија има навистина невидена интуиција. Останува да видам како ќе заврши сезоната, ќе има ли финале од кое паѓаат вилици до земја.
Најдобра серија, на врвот убедливо. Сезонава беше за мерак. Толку напната, морбидна и интересна. Спојлер Знаев дека Деб нема да го убие Десктер. Останува да видиме во следната сезона - каква ќе стане она? Како ќе продолжи понатаму со животот? И што ќе се случи со Хана?
ммхмхмх и само кога ќе помисли човек што за финале смислиле овој пат, пак бе ќе те изненада, не се саглам овие ц ц ц. Феноменален им значи работи на Декстер. Спојлер ме интересира што се случи пред да се појават на забава, како ќе се справат со убиството на ЛаГуерта.
Супер вести, иако неочекувани, зашто Декстер како серија, секогаш имала премиера во септември. Се шпекулира дека ова можеби ќе биде последната сезона.
Да, јас прочитав дека ова дефинитивно ќе биде последна сезона. Навистина чудно што премиерата е закажана за јуни, ама нема врска. Едвај чекам, којзнае колку ќе биде драматично
Прекрасна серија ,се заразив .Ја гледам на нет ,стигнав до крајот на втората сезона .Несакам да ви ги читам коментарите ,бидејки потоа не ми би била интересна .Неизвесноста за што ке се случи понатаму ми е голема, ама сакам да ја гледам без да знам што понатаму. Ке гледам што побргу да ја изгледам за да можам да ве дружам во коментарите.
Трендафилке не е сигурно дали ќе има 9та сезона, јас се надевам дека ќе има. Инаку луѓе Спојлер Едвај чекам да почне 8ма сезона! Долго време не сум била вака возбудена за некоја серија Многу сакам да знам како ќе се одвиваат настаните, како Деб ќе се приспособи на убиството, сепак знаеме каков став си има она. И не само она, ме интересира како сите колеги ќе реагираат на убиството на ЛаГуерта. А плус, она се сеќавам кажа на некој дека се сомнева во Декстер и дали он би можел да биде the Bay Harbor Butcher, а сега после убиството Декстер ќе биде посомнителен. Очекувам многу добра сезона, знаеме дека со Декстер нема утка, барем до сега.
Искочи трејлер за послената сезона: http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ckzE5vT0wc Јухууу.. can't wait!
Го гледав трејлерот пред некој ден, трпки да го полазат човек. Се надевам ќе ја заокружат серијата со стил. Debra must die! Значи стварно, ако Декстер сака да заврши славно и во својствен стил, логиката е да ја убие Дебра, само така ќе бидам задоволна. И новиот лик што ќе го внесат, професорката, јухуу. :up: И женската на Декстер се враќа, Хана МекКеј. Има потенцијални најави и за 9-та сезона, иако мислам дека оваа ќе е последната.
Ја гледавте ли новата епизода од 8 сезона? Dexter is back! Каков почеток, лудница, ветува супер сезона. Дали последната сцена беше реалност или сон? Не ми е јасно , т.е. не покажаа ништо, како Декстер и Деб се извадија за убиството на Марија. Харисон порасна, а сестрата на Анхел се покажа прилично промискуитетна. Немам идеја како ќе заврши целата серија, се надевам само дека Декстер нема да умре. Имам идеја што би можело да се случи со Харисон од друга страна... мало Декстерче. Торент за новата епизода: http://thepiratebay.sx/torrent/8632055
фала за торентот јас на изохант ја барав не беше уште излезена. планирам да ја гледам вечер па здравје ќе споделам импресии. фала богу дојде и овој ден. а патем знаете ли како ќе излегуваат, еднаш неделно секоја недела или ?
Еднаш неделно, обично без пауза, 12 епизоди по ред. За 3 месеци е готова сезоната. Кај нас епизодите излегуваат во понеделник наутро за симнување. Премиерата во САД е во недела навечер.
леле оваа Дебра ама ич нема ксмет во љубави !!! според ова што го гледам Декстер ке си има проблем со старкава но како што и кажав почнува многу да губи од контролата може и навистина ДЕб му било јунг од ЈАНГ опцијата .. според клипчево очекувам јаки ситуации во 2рата еп.
Гледам Dexter на замунда дури 8ма епизода е , ми падна чудно мислев во Септември дека излегува... Ќе почекам да стигне до крај и во еден ден да ја изгледам