Еве ги и моиве со техникава. Многу се интересни и освен на јајца би сакала да пробам и на друго...размислувам саксиите да си ги дотерам.
Здраво девојки и дечки, дали некој од вас може да ми каже каде можам да најдам лепак со лак два во едно за декупаж на стакло? Исто така и со крак ефект ќе ми треба едно. Има една е-продавница, ама немаат на лагер она што ми треба, а и сакам што побрзо да го земам од овде ако има. Прашувам за Скопје секако, неколку продавници каде може да се најдат овие работи. Ви благодарам однапред. Поздравче.
ModPodge go ima na Amazon i e super lepilo i finish code vo isto vreme, go ima za razni nameni, a najveke se koristi za decoupage i mix media projects. Proguglaj a ako treba pomos kazi.
Благодарам многу на одговорот. Јас во меѓувреме најдов еден па ќе го пробам. Два во еден е леак со финиш. Ти благодарам многу на љубезноста. Поздрав
Здраво девојки незз дали сеуште некој ја читка темава но сакам да прашам нешто за декупаж на стакло како да го фиксирам декупажот на стакло ?