Малце поголеми гради,а од лицето би си ги намалила тоа буцкастите образи,и малце покоцкеста форма сакам да ми има лицево.
Би сакала градите да ми бидат поголемки.. Јас сеуште растам.. знам но некои девојчиња на мои години дури и помали имаат поголеми гради. Но ќе видиме понатаму како ќе иде развојот а и многу сакам плави очи значи кога ќе видам некого ми доаѓа да им ги земам и да ги ставам.. Малку да ослабнам во нозете и другото не е страшно..малку дотерување никому не му пречи
Ќе го променам наскоро делот што ми ствара одредени комплекси, само дај Боже да биде како што треба. И би сакала градите да ми се поголеми, ама ајде, може ќе потпораснат.
Хахах ако зборувам за промени на моето тело тогаш ќе треба да зборувам со векови. Сакам малку да ги скратам дебелките бутови Косата сакам да ми биде права а не виткана ! А да и мешето сакам да си го намалам! Во тек е усовршувањето
стомакот малце да го средам (затегнам) ,носот малце помал да ми биди и да бидам мааалце повисочка друго не ми треба
салцето од стомачеето би го извадила и би го ставила кај градите да ми бидат поголеми оти си ги мразам мали ми се би била повисока.ноктите да не ми се меки .и толку не ми текнува
ehhh јас би сакала да имам малку потесни колкови затоа што денес излегов да купам фармерки, пробав 50 пара и ниедни не ми беа точни (ако пробав 34 ми беа тесни во колковите ако пробав 36 широки ми беа) и 1-2 килца да тргнам од стомакоти тоа.. и извинете за офф топиков...
Пааа имам клемпави ушиња, така да тоа.. И да се здебелам неколку килца... Не сум јас криваа, генетско е!