Денес би го сменила тоа што го направив . Место да му пишам на дечко ми , би му се јавила и би била добра .. ама нема
Да можам да го вратам времето веројатно би се спремала порано и немаше да се нервирам и да викам зошто каснам, а не сум спремна.
Јас веќе сменив... фриз ... сега сум поцрна од што бев ... и некако не се познав во огледало... абе чудо ова сум јас Една си влегов друга си излегов... ај златен занат, златни раце , магијааааа
многу нешта... немаше да идам на гости и ке си седев дома на топло и ке си научев се за утре, патем и би заштедила некој денар, а не вака се шо видов се купив, и шо ми требаше и шо не ми требаше
Би сменила кога би можела се од корен! Денес ако можам би направила крај на светот за ова гнило човештво да го снема!
Би се наспала како што треба. Би испила големоооо кафе и потоа би седнала да учам. Ќе научев барем нешто повеќе....Не знам зошто деновиве не можам да фукнционирам нормално.
Денес правев тест и таа задача што не ја знаев да си ја разјаснев пред тоа.....носеше многу бода и очекувам лоша оцена
Доколку можев да сменам нешто во денов, кога го видов ќе го фрлев под првиот шлепер што помина. Е така!