Ќе кажев дека би додал уште една личност во друштвото со кое го поминав денот, како да ми фалеше една личност...ама почна и да не ми фали веќе
Мммм, па да не сум на работа. И со суштествоно мое да се мазиме цееел ден кај него во кревет, да јадеме милка пралини, да пиеме кафе со кренати нозе на фотелја, да гледаме филмчиња и да ми чита делови од неговите пишувалки... А јас како мачка само да му мјаукам, и да си Бидам. Ете тоа може да биде, место работен ден.
Би го сменила временцево надвор што ме бутка во депресија и би се вратила наназад неколку месеци кога не се копаа сите улици низ градов и кога имаше автобуси! А не вака за саат време да се избањам и да се спремам да трчам, срце да ми лупа за на крај да си се вратам дома затоа што нема автобус! И плус да се испокарам со него затоа што он не сфаќа дека не давам пари за такси ми е гајле што се „само“ 100 денари. Мене ми требаат. Ќе седам дома ама не давам пари за такси нити планирам да идам пешки да ме лупне гром!
Ќе го сменев времето кога тргнав да си одам од работа па се до дома истураше а кога стасав дома престана ауу како бев само изнервирана и утоп мокра ме накисна цела
Би го сменила времето, т.е. би го вратила за некој саат назад - едноставно не сакам кога толку брзо минува.
Би го вратила времето до точно 10 саат сабајлево, кога требаше да направам нешто, а не го направив, сега дефинитивно би го направила...Е, каков идиот сум
Би си легнала порано вчера... Би имала друга реакција при нашето прво видување после месец дена, а не: НЕ ЗНАЕВ ДЕКА 20 МИН СЕ 1 СААТ ЗА ТЕБЕ--колку идиотски од мене Би си ги купила чизмите што ми се допаднаа, зашто утре ќе врне снег Би си ставила кредит, а не да му ја мислам сега како да се договорам за утре И... уште многу БИ СИ