хммм, интересна тема ама денес ништо не би сменила ај кога ке сакам некој ден да сменам нешто ке пишам пак
Denes,ustvari sega bi smenila sega da si bev vo dlabok son i da stanev utre porano za da si go iskoristam denot poubavo,a ne sega da dremam vaka na forumov i em glava me boli i pak ne si legnuvam nemi se spie A uste nesto sto bi smenila denes e da mozevme so deckomi namesto na net da se videvme vo zivo,da e tuka ama nemoze da se smeni toa ama se na se dobar den i dobra vecer imav......dobra zezancija padna preeska so deckomi se iznasmeavme,se vidovme i taka
Би го сменила времето...доста ми е веќе..сакам .. И се надевам дека со таа промена ќе се сменам и јас малку, да бидам попродуктивна..Времето си минува, обврски се трупаат, а јас немам желба за ништо..
Времето,расположението,здравјето (пак се разболев),плановите од старт на денот,ма денес се би менувала.
Денес требаше да станам од кревет малку порано и да отидам до аптека да си купам нешто против менструални болки. Ете тоа би сменила, а не се правев Херкул на прејаки болки Бре... A за времево Уф, би го испратила у триста п. материни се извинувам ама веќе доста е
Денес, хаха би го сменила сонот што го сонував кога би можела само и би сакала продолжение на оној од вчера
Денес би си го сменил егото зашо ми го усра денот .Да да и сакам да можев да си го сменев ручекот тапа ми беше