денес би ја сменила запалката.....аууууууууууууу ке си ги потпалев веѓите ццц... а сега е смешно туку ајде де
Би станала кога звонеше алармот, тие 2 минути што мислев да ги поспијам ме успаа, па дури сега станувам. Сега ќе треба да трчам да завршам се'..
Денеска би станала порано да ја испеглам косата не го слушнав алармот,а можеби и сум го слушнала и во спиење сум го исклучила Би го сменила времево,барем за некој степен поладно да беше се сварив денеска... Би го сменила денешниот ден за утрешниот,ахх викенд и тоа не било каков Многу работи би сменила...
Денес би сменила две другарки-едната што е тука би ја сменила за другава што не е тука ме разбравте како? Нема врска, си ја сакам другарка ми да си дојде оти ми недостига
денеска би ја сменила мајка ми страшно ме изнервира... и не знае кога да престане, ги преминува сите граници
изгледа како започна така ќе ми заврши неделава со мали аномалии во облеката....сепак денес кога би менувала би ставила каиш на фармерките се прошириле изгледа па морав почесто да ги поткревам
денес би отишла да се издепилирам на козметичар место со машинка да го депилирам препонот ко некоја ретарда , за прв пат зажалив што се депилирам со тоа , уште ме жеже, а сабајле се депилирав
Денеска би ја сменила пеглата за коса,прстите ги изгорев Или поубаво прстите да ги сменам Друго ништо не би менувала.
денес не би влегла во аптека...конкретно во зегин во ГТЦ една невоспитана продавачка и арогантна уф ми се идеше скандал да направам и си отидов без да купам тоа што ми требаше неможев да ја поднесам нејзината НЕљубезност и непрофесионален однос кон купувачите