Аууу...ај нека биде 2002-3,пред 2001 и 2001 само немој! Денес би променила...па веројатно делот со легнувањето касно и станувањето касно...би станала порано,би средила сите обврски како би можела вечер да излезам...ама нема.
Vremevo bi go smenila i toa ne samo denes tuku i narednive denovi,posto slusnav vakvo ke bide u pm mi gi unisti site planovi
Би сменила...хм...не би излегла ни вечерва, затоа што беше тапа досадно, само прегратките на дечко ми би ги оставила
Епа и јас тоа би сменила. Само се надевам дека мене нема да ми ги уништи плановите, пошо ќе страда невина жртва
Да се надополнам на претходните коментари,би го сменила времево и јас,а не вака врнежливо,сакам сонце,сонценце да може човек обврски да си заврши,да излезе,ама тоа е нема по нарачка
Денес би ги сменила комшиите над мене..кои ме полудеа со стружењето,рушење...и што уште не..!! Би ги збришала од земјинава топка...да ги нема!
Денес би ја сменила главоболката и нервозата што ме фати од сабајле и ме држи веќе цел ден!!!!! и би го сменила тел. разговор со татко ми од сабајле!! уффффффффффф
Bi smenila nekoi osobini od mojov karakter zasto nekogas mi ide da se ubijam poradi niv,ako mu treba na nekoj GORDOST neka kaze posto jas go imam vo prekumerni kolicini
Би учела повеќе, а не да дремам безвезе. Ама ајде, ако не може денот да се смени, ќе се смени ноќта..