Денес би ја сменила баба ми знам дека неубаво зборам ама ке ме пукне некој ден,....разликта во години и те како е приметна ама до толку па чувај боже...ептен сум живчена денес
Не би отишла на факс, би ги ставила некои луѓе каде што им е местото без ич око да ми трепне, а спрема некои не би била толку строга. И не би била толку самокритична и би си ги олабавила стегите малку.
денес би сменила се по ред прво врмето а после другите работи немаше да станам во 9,како ужасно ме боли глава тууу,па ако можам би си го сменила расположението
Времето и денот ...сакам да е Петок па да заминам на пат . На пат кој подолго време му се спремам и никако да тргнам..
Би го сменила не само денешниот ден туку се од петокот наваму, од тогаш ми тргна на лошо, би била и јас лоша, на некои луѓе би им кажала НЕ, НЕМОЖЕ , ОДЕТЕ У.П.М. !
Дождов - би го отерала у п.м! Семинарскава - би сакала да ми беше готова. И уште плус неколку Новчаникот да ми беше полн со евричиња. Се’ друго ќе решев.
^^^Што да се прави Росана, да можам и машко ќе се преправам, ама... пууу, тато сакал првото женско, да не ме тепал брат ми