Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Денес дознав дека (I was today years old when...)

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Munchmallow20, 8 август 2024.

1. Polyincognito

Polyincognito Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2020
    Пораки:
    2.209
    Допаѓања:
    10.264
    @FriendOfDorothy "Ве молам не ми го визуализирајте ова" proceeds самиот да ни коментира за тоа за кое не ни ни паѓаше на памет :drunk:

Значи ај, оди легнувај си додека уште за нешто не ти текнало, па и ние после да имаме кошмари :D

На Mumoftwo30, Angie1432, Amellie13 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. Amellie13

Amellie13 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 јануари 2017
    Пораки:
    4.561
    Допаѓања:
    61.019
    Јас ви се извинувам вака, но и јас исто се шокирав. :D Ми излезе рил и читајќи по коментарите сфатив дека ова е пракса таму, а прв пат слушав. И само се чудам зошто некој би стоел толку долго во голема гужва да мора да носи пелена, и за што, за одбројување и огномети. Ок и стори за на Инстаграм.
    My european mind can't comprehend this. :D

На _Vera_, Angie1432, M&M и 2 други им се допаѓа ова.
  3. Srckata28

Srckata28 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 јануари 2013
    Пораки:
    4.955
    Допаѓања:
    24.389
    За НГ не, ама да е некој концерт, dare I say, разбирам. Замисли да си во средина во гужвата на концертот на Лејди Гага во Бразил кај што излегоа 2 мил луѓе. Јас би се умочала во гаќи затоа што ова никогаш не ми текнало. :D Чудно ми е што планираат носење на пелени, не знаев дека ова постои како пракса.

А отсекогаш сум се прашувала како издржуваат луѓе кои со саати унапред зафаќаат место, мене ме прави анксиозна да немам пристап до ВЦ. Не можам да кажам дека ми се допаѓа одговорот. :|

На Alex.T, M&M и Amellie13 им се допаѓа ова.
  4. Amellie13

Amellie13 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 јануари 2017
    Пораки:
    4.561
    Допаѓања:
    61.019
    Ау, не можам да замислам. :D Сакам концерти, ама повеќе од милион луѓе? No thanks. Сум била на настани каде нештото траело 2-3 максимум 4 саати, сум издржала без многу пиење течности, но ова дури излезиш на крај од толку луѓе ќе испуштиш. :D Така и ова со Times Square не го сфаќам, едноставно не вреди.

5. Angie1432

Angie1432 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 април 2019
    Пораки:
    8.170
    Допаѓања:
    43.555
    Кога си на концерт толку се потиш што попрво ќе колабираш од дехидратација отколку да мораш во вц...ама да дремеш 12 саати на минусни температури, со пелена, за некоја топка идк, weird. Колку и да е спектакуларно не дека е нешто што е толку многу фасцинантно за да се тепаш за прв ред. Ме мачи и што воопшто прават луѓето во текот на тие долги саати додека чекаат? Не им е досадно? Не ги боли кичма? :D Браво за детерминираноста, што знам.

На theowndemon, Amellie13 и Biljarkata им се допаѓа ова.
  6. Biljarkata

Biljarkata Форумски идол

Се зачлени на:
    31 јануари 2019
    Пораки:
    21.472
    Допаѓања:
    198.755
    Е ова е вистинското прашање, другото мање битно:D

На _Vera_ и Angie1432 им се допаѓа ова.
  7. kokodaki

kokodaki Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2020
    Пораки:
    310
    Допаѓања:
    613
    Дека во грчкиот јазик, современ, планетите имаат други имиња на богови од антиката, а не познатите римски богови.
    Меркур -----> Хермес
    Венера -----> Афродита
    Земја -----> Гаја
    Марс -----> Арес
    Јупитер -----> Зевс
    Сатурн -----> Крон
    Уран -----> Уран
    Нептун -----> Посејдон

На Аргентина * му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Аргентина *

Аргентина * Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    5.474
    Допаѓања:
    10.744
    Дека Gen Z е прва генерација во историјата на САД во која белците се малцинство - 49% од оваа возрасна група во САД се белци. Се очекува околу 2045 година, белците севкупно да паднат под 50% и да станат малцинство таму.

Последна измена: 6 јануари 2026 во 18:33
    На pinklipstick му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Gosh

Gosh Мразачка на луѓе

Се зачлени на:
    10 октомври 2015
    Пораки:
    3.835
    Допаѓања:
    47.729
    Италијанците Минхен го викаат Монако.

На kyro му/ѝ се допаѓа ова.