Ова ќе иде во спојлер оти е малце така... Spoiler: Фан фект Тоа што можеме да прднеме без да се искакаме (иако имаме фецес во цревото) ама не е исто за дијареа, е што ректумот има рефлекс со кој може да разликува дали низ него поминува цврста материја наспроти течност/гас. То ест, може да направи разлика меѓу гас и цврста материја, и да испушти само гас, ама за течност и гас му се скоро исто.
Многу убава песна, што е поентата? Како да ми е позната мелодијата во друга песна, но не ми текнува која?
дека стариот аеродром во Скопје бил кај Јане Сандански салата во Аеродром и затоа населбата го добила тоа име. никад не ми текнало да размислам за ова
Дека Принглс не е чипс, а ми бил сомнителен ама никако да прочитам состојки. Всушност имал некој процент дехидриран компир (претпоставувам нешто како инстант пире од компири).
Пред скоро време дознав дека оние кои сакаат да се запопат, а сеуште не се женети кога имаат секс за да не ејакуираат си ги врзувале тестисите. Уште ме интересира дали е вистина
Здравоо,пред некое време дознав за една девојка дека била родена со два полови органи,па сакам да прашам дали навистина е можно такво нешто биолошки или пак измислуваат луѓево и вадат муабети?
Леле сега изгуглав вика дека стварно е возможно нешто како диделфија на матка се викало, ама најверојатно е доста предизвикувачко и бара некоја хируршка интервенција
Го разбрав текстот, ја слушнав мелодијата уште пред да го ставиш линкот. Не ја сватив врската, а мелодијата ми е позната од некаде, но не ми лични на Хеј Словааци/Хеј Словени
Другите се само од компири, ама Принглс содржел и пченично брашно, пченкарно брашно, оризово брашно и уште десетина други состојки.