Па девојки ајде да видиме кој ни ги буди најдлабоките фантазии.. Дечко, актер, пеач, спортист, комшија, колега..?
Денес сакам да имам секс со дечко ми.... и секој ден сакам да имам секс со дечко ми и само со дечко ми
Ако пишуваме актери, пејачи, спортисти.. ќе излезе нешто слично на темата Кога би сексале од естрадата, нели мислите? А да одговорам на прашањево, јас во никој случај не би сакала секој ден да имам секс со друг дечко Сакам засекогаш само со дечко ми и никој друг.. само со него до крајот на животот.
Уфф како би го сега дечко ми .. Не знаев дека уште денес ќе добијам , мислев дури после петти ама си се осигурав и завчера имав Сега нема да чекам многу до следниот Не само денес , секој ден би
СО Трендооооооооо. ми беше денес на работа.. мммммммм што му мислам пс. немора естрада. Било кој тип. Онака некој дечко што сме го виделе на улица, некој нов што сме го запознале и сл .. Пуштете ја фантазијата девојки..
па... може една партија со Антонио Бандерас на пример.... дечко ми секој ден е тука...а Бандерас е веќе фантазија...ахахх....
Хахахаха Трендо ми е близок роднина и морав да искоментирам пошо слатко се изнасмеав Да се вратам на темава денес би сакала да имам секс со душата моја не сме се виделе неколку дена
...еден школски. Уф, какви раце има, како убаво гушка. Исто и со еден тип на фб, колку е паметен... уф.