Со Ленче од СЈО. Срцката цела ноќ не може да си заврши работа во УБК овие лоши момци не и ги даваат потребните документи. Би ја одржавал будна цела ноќ додека не сврши и не ја заврши работата. Очите што ги има Ленче се поим за продорни и пенетрирачки очи гледам тоа е некогаш дискутирано на форумов, епа еве на такви очи јас мислам кога се во прашање тие 2 поима. Една таква убава боја на очи, плави и продорни како планетата Нептун. Пиши ми Ленче ако читаш и дојди на романтика. Само 1 ноќ и после те оставам да продолжиш со работата. Спојлер Бурен и перверзен старт на денот, but I like it.
@SummerGirl Ме бендисува овој типов што си го објавилаќе ми го позајмиш, еве ќе ти го отстапам зокипоки?
Абре двајцата ќе ти ги оставам на тебе,за овој убавецот што го објави, не биди себична ваква ли другарка си, ти да го пробаш на мене да не ми го позајмиш..
Хахах ок ти пушти го еднаш па за другите вечери чисто се сомневам дека ќе бидеш известена. Штом моја рака фаќа не враќа.
Не тргнав у офанзива за да се повлечам!Ти па каква си,не дозволуваш да си искоментирам што ми се допаѓа .Ок,ти прва си го најде,земи си го,ама барем дозволи да си кажеме