Дотичниот црнец со кој разменив неколку зборчиња вчера. АХХХХХХХ бре момче, нема да сретнам поубаво црнче од тебе! Без навреда МcCalebb, ти си ми следен на листа!
со маж ми уште само да се ослободам од децава.а дали некој од вас драги мои ке сака да ги причува на едно саат време.хахаххах
Еве, мене мешето ме боли нејќам секс да имам. Нека има секс денес, овој Ромов што секој втор ден ми го узбуЃуе цело маало со евергринот: „ Староооо кууупујееееееееемммм“ . Како го фаќа тоа м-то на крај, абре перверзии. Значи ко шо реков нека им секс човекот денес, со сестра му на Наваро Ако се покаже невестата, нека ја повози со бајсиклот едно кругче низ маало Не сум оф топик, сакам секс они двајца да имаат. Што убаво е да си хуман значи
Денес би го сексала онака хард кор оној Добрин од Гостивар, шо беше пријавен за мистер на Мкд, абе кое тело го влече уффф, а и личен момак е.
лелелелел ова Перенцето наше, лелелелел шо мумислам, луѓе незнам колку е нормално да се палам толку ептен значи на него, прекрасен е, а и башка цели 2 саати сега си го гледав на тв, значи најубав ми е, и по цели денови мислам на него, препрепрепреубав ми е, и многу ме пале, мажиште право во вистинска смисла на зборот, пасув бре, лелеле ШО МИ НАПРАВИ ЛЕЛЕЕЛЕЛЕЛ полудев.!
Пак посебно денес, каков беше... а? Во црно, наочарите... мхммммм А јас сакам пак со Дарко Соколов. А може и со Војдан или Дамјан. А и Марко не би бил на одмет. Со некој од нив 4ца
Ах шо имам мерак на некоја црнка... Али не од овие нашиве црнки ... Некоја ко Бијонсе... Чоколадна да си умри човек...
не денес сега...сега баш сакам да имам с..... со ,,експертите,,...најчевска..секуловска..заедно и поединачно групно... па ете сакам и со беличанец... е за него онака машки ќе стегнам заби и ќе го ,,испердашам,, како што му доликува... него баш експертски...да не му текне никогаш повеќе уста да отвори или пенкало во рака да земе... ебате мороните...
Ааааааааааааааааааааа со Предраг Самарџискииииииииииииии!!! Љубов ми е, срце ми еееее!!! Преубав е, го обожавам, го љубам чоекот... Сега да ми речи: "Омажи се за мене" - одма се мажам! Се заљубив во Предраг Самарџиски!!!!!!!!!!!!!!1