А јас со двајцата Нема љутиш ,јбг ,не спобудалеа овие кошаркариштава Шала на страна ,доста ми е либето
со дечко ми иако во моментов сакам да го убијам, животинскиот нагон за секс е посилен од нагонот за убиство
Со мечоков :geek: Bear Grylls, само што ќе подразмислам за бакнување бидејќи понекогаш има претерано сомнителна исхрана , ама ќе открие нов тип на Ultimate Survivor и Man vs. Wild (woman) и нека заборави на хибернација .
а јас сакам секс со бившиот...да го збудалам да види што пропушта и дали после тоа ќе му останам бивша
Денес сакам да имам секс со некоја со која никогаш не сум имал. Да кажеме дека има околу 3 милијарди жени во светот, ајде да скратам на 1.5 бидејќи сигурно некои се под 18 па нив не ги дирам. Од тие 1.5 милијарди, пак ќе скратам пола пошто не се сите убави, згодни и секси итн. значи ми остануваат уште 750 милиони. Ајде и од нив ќе скратам уште една половина пошто верувам нема сите да прифатат со мене (дел ради религии, вери, дел поради тоа што само што имале секс, дел работи тоа што се бремени итн. не ради тоа што нема да им се допаднам ). Значи дојдов до фантастична бројка од 375 милиони женски за секс. Епа богами има голем избор... аирлија нека е!