Со дечково што излеговме 3-4 пати, а ми се прави важен и немаме секс. Би го опнала од вечерва па до крајот на викендов нема да испаднам од кревет!
Онака со БИЛО КОГО очајна сум алооооооооо веќе 3 дена ме фаќа тешка криза,ни вибратор ни мастурбација не помага мене ми треба к*р ете тоа ми треба
Со некој пастув, да е голем само, да ме крене да ме врте, уфуфффф со големи раце и да не побарам ку*е цела година!! Нажежана сум со стотка, значи тешки и црни кризи ме пукаат, Боже дај ми снага..
Е денес ми се нејќе Не сакам бе, Доволно ми беше тоа вчера Ќе треба баш се потруди вечер, онака да ме натера да сакам , како што знае само он
Абе кој било, само боксер да е! Не, се шалам.. ама да, боксер си е ..еден типац што уште одамна си го меркам од клуб, висок, мускулест , таман сега наполни 18че бар тоа дознав ама никако да дознаам како му е правото име. Уфф, ама да знае што му мислам, ко што вика Мистери 5 дена ќе шета со насмевка на лице. Туку, леле што зборам јас, треба да се засрамам, алоо Блу 14 години имаш, каков секс бре ццц. Ама тоа е, во ПМС сум па се некои валкани мисли ми доаѓаат деновиве.
Го гледам сега на телевизија. Го даваат Спајдармен повторно. Значи не сум приметила колку Tobey Maguire бил згоден . Е сега ми разработи dirty mind-от . Спојлер
Со Dave Gahan!Го гледам прееска на јутјуб на концертот во Барселона 2009 и во Минхен 2006 и видов дека е многу убав и згоден чувек,а гласот му е многу убав,секси и емотивен.Навистина прекрасен човек.Многу го љубам!
Премногу си се сакаме со дечко ми и да не кажам ЗНАМ туку сигурна сум дека он само со мене би имал секс и јас само со него... И у моментов сакам да си имам секс со него и цела вечер и утре и така натаму...
хмм имам имам манијачки мисли во себе не викам не денес би сакала да имам секс со овој човекот што чекам да ме побара за надвор (со дечко ми ) и вчера сакав и утре ќе сакам и то је то